Volledig scherm
PREMIUM
© Kristof Ghyselinck

Faillissement slaat droom van Leslie en Gregory uit ‘Koppels’ stuk: “Ik slik antidepressiva, nu instorten kan ik mij niet permitteren”

Showbizz“Wij waren het koppel dat altijd op veilig speelde, maar voor onze droomwoning wilden we weleens een risico nemen”, zeggen Leslie (36) en Gregory (33), bekend van het VTM-programma ‘Koppels’, in Dag Allemaal. Die droom werd al snel een nachtmerrie toen hun aannemer failliet ging en zij hun spaarcenten in rook zagen opgaan. “Geloof me, wij dachten ook dat dit ons niet kon overkomen.”

11 reacties

 • Ronny Cuypers

  1 jaar geleden
  Altijd betalen in schijven naargelang de vordering der werken. Als een aannemer niet wil werken zonder voorschot dan hapert er iets.
 • Johan Smets

  1 jaar geleden
  Een rechtszaak haalt niet veel uit: je krijgt gelijk maar aangezien de aannemer failliet is zie je geen cent. Het kost je alleen geld rechtszaak en advocaat. Ik heb het ooit zelf meegemaakt, en dan zie je dat die aannemer vrolijk opnieuw begint met een zaak op naam van vrouw, schoonmoeder, of ....
 • Pieter De Ruyter

  1 jaar geleden
  Je moet toch geen voorschot betalen.Wij moesten gewoon in schijven betalen telkens er iets af was.
 • DIRK VANGOSSUM

  1 jaar geleden
  Wij bouwen met een grotere firma onder de wet Breyne, en die ook daaraan voldoet. Zowel de bouwprocessen, als het financieel dossier worden gerespecteerd, dit ter onzer tevredenheid.
 • van den eeden maria

  1 jaar geleden
  Normaal betaal je per stuk dat afgewerkt is. Dat begint met het uit de grond halen en daarna stuk voor stuk als er wat afgewerkt is. Raar dat er nog mensen zijn die in dergelijke valkuilen trappen. Hoeveel keer moet men daar voor waarschuwen. En dubbel voorzichtig als het om veel geld gaat.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Arnold Schwarzenegger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"
  Play

  Arnold Schwarzen­eg­ger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"