Fabrizio verontschuldigt zich bij Pommeline: “Ik besef heel goed welke schade ik heb aangericht”

RV
Over de relatiebreuk van ‘Temptation Island’-sterren Pommeline en Fabrizio is al heel wat inkt gevloeid. Nu de laatste aflevering van ‘Temptation Island VIPS’ in Nederland op het scherm is verschenen, blikt de gewezen verleider terug op het avontuur. Opvallend: hij biedt daarbij expliciet zijn verontschuldigingen aan. “Mijn fouten zijn niet goed te praten.”

De kijkers van ‘Temptation VIPS’ kregen het allemaal te zien: Pommeline en Fabrizio werden tijdens het finale kampvuur herenigd, en lieten meteen blijken hoe groot de liefde nog was. Ondanks de twee een moeilijke tijd doormaakten in Thailand met heel wat twijfels, wilden ze nog steed verder mét elkaar. “We hebben het gehaald”, klonk het, waarna Fabrizio op zijn knie ging en hij ‘zijn’ Pommeline (opnieuw) ten huwelijk vroeg. 

Toch hebben Fabrizio en Pommeline het altaar nooit gehaald. De twee bevestigden de breuk inmiddels, en lieten ook al uitschijnen dat hun romance niet tijdens hun deelname aan ‘de ultieme relatietest’ in Thailand, maar wel in ons land op de klippen liep. Fabrizio deelde nu een foto van het laatste kampvuur op zijn Instagrampagina en richtte zich in de onderstaande tekst aan Pommeline. “Lieve Pommeline, het spijt me oprecht. Mijn fouten zijn niet goed te praten, dat weet ik. Maar wat een krop in m’n keel bij het weerzien van dat laatste kampvuur”, klinkt het. “Ik zal deze herinneringen meedragen en ze koesteren. Ik verdiende je niet, dat is wel gebleken.”

(lees verder onder de foto)

Instagram

Ondertussen zijn er vele maanden verstreken en heeft Pommeline de tijd gehad om alles weer op een rijtje te zetten. Dat heeft ook de gewezen verleider opgemerkt. “Jij bent eindelijk weer gelukkig. Het doet me goed om die zelfverzekerde lach weer te zien. De oude Pommeline waar ik m’n hart aan verloor straalt weer. Nog even en we nemen voorgoed afscheid. Ik besef heel goed welke schade ik heb aangericht maar je staat er nog, sterker dan ooit. Ook al vergeef ik mezelf nooit, jij doet dat wel. Je was en bent nog steeds een engel. Dank je om in me te geloven wanneer niemand anders dat deed. Dank je voor je oprechte liefde. Ik gun je oprecht het beste en veel geluk in alles wat je doet. Je hebt voor altijd een plek in mijn hart”, sluit hij af. 

Het bericht verzamelde online al snel duizenden likes. Ook Pommeline merkte het bericht op. “Het is je vergeven”, reageert ze. “Alleen vergeten is moeilijk, maar ik draag je voor altijd mee in m’n hart. Ik hoop dat je ooit je geluk terugvindt en je wat moois van je leven maakt. Alles komt goed. Je bent een kanjer.”

Instagram5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Tamara Persyn

  Dat iedereen het goed kan lezen. Als je zoiets waarlijk meent dan doe je dat privé. En niet met woorden maar met daden. Onnozele pipo

 • Jan Verheyen

  Als elke man of vrouw dat is vreemdgaat in de krant moet staan, zou elke dag een krant van 2000 bladzijden moeten lezen.. so.. hij geniet van het leven en zij zal daar ook nog wel haar ding kunnen doen.. carpe diem.

 • Glenn Verbeeck

  Een engel laat je niet gaan Fabrizio.

 • Veerle Hertens

  Hij verdient haar idd niet, goed dat ze dat allebei ingezien hebben. Laat het ons nu verder bij dit proper afscheid houden. Ik wens beiden een goed leven.

 • YVONNE SCEVENELS

  Ik zou dat die vent nooit kunnen vergeven of vergeten ,wat die gedaan heeft is ronduit schandalig