Play4
Volledig scherm
PREMIUM
© Play4

Fabrizio schudt ‘Temptation’-imago van zich af: "Ik trok vooral foute mensen aan, en ik wil net positiviteit in mijn leven”

ShowbizzHij was tot voor kort vooral bekend van ‘Temptation Island’ en van zijn afgesprongen relatie met collega-verleidster Pommeline. Maar sinds een tijdje is Fabrizio Tzinaridis (28) een heel andere weg ingeslagen. De Limburger met Griekse roots heeft komaf gemaakt met z’n ‘foute’ gewoontes uit het verleden en hoopt met ‘The Bachelor’ ook een gelijkwaardige partner aan de haak te slaan. “Alcohol of drugs: dat zegt me niks meer. Mijn mama herkent nu de oude ‘ik’ weer.”

7 reacties

 • niki peeters

  1 maand geleden
  Die aandachtzoeker en bedrieger in relaties heeft zijn reputatie opgebouwd en zal er niet meer vanaf geraken. Een persoon kan een verslaving afleren, maar karakters zullen altijd hetzelfde blijven.
 • Leen Demeyer

  1 maand geleden
  Goed, maar gedraag je dan niet zo verschrikkelijk ijdel en zelfbewust.
 • Fanny Konings

  1 maand geleden
  Lees ik dit goed, is hij niet de foute man? SOMS toch eigenaardig degene met steeds mislukte relaties doorheen heel hun leven zijn nooit zelf de oorzaak, moet je me toch eens uitleggen, respect en geloofwaardigheid dacht ik moet je toch ergens verdienen, hij moet er nog mee starten
 • Wilm VanRoy

  1 maand geleden
  ik denk dat hij beter bij zijn mama blijft. Want wat ik ervan gezien heb toen was niet om over naar huis te schrijven. Moet dit nu echt? Een programma met deze kwezel erin? De tijden zijn precies veranderd en nie tin goede zin. vroeger gaven ze nog programma's, nu afkooksel van 3e rangsprogramma's die eigenlijk niemand interesseert.. Soms is de reclame ertussen in nog interessanter
 • Jo Van Echelpoel

  1 maand geleden
  Tja. Iedere persoonlijkheid oogst (trekt aan)steeds wat deze zaait(uitstraalt) mijn beste. De moedigste strijd voert men inderdaad met zichzelf.
 1. “Totale waanzin”: ophef over Nederlandse tv-show ‘De Dansmarathon’ nadat uitgeputte kandidaten afgevoerd worden
  Play
  Nieuws

  “Totale waanzin”: ophef over Nederland­se tv-show ‘De Dansmara­thon’ nadat uitgeputte kandidaten afgevoerd worden

  De vijftig uur durende SBS 6-show ‘De Dansmarathon’ heeft bij onze noorderburen behoorlijk wat kritiek gekregen. Toeschouwers uitten zorgen over de ogenschijnlijk oververmoeide deelnemers en vonden de situatie onverantwoord. Twee mensen moesten per brancard worden afgevoerd. SBS 6 zelf heeft zich op geen enkel moment zorgen gemaakt om hun veiligheid, laat moederbedrijf Talpa weten.