Exclusief voor abonnees

Fabrizio praat voor het eerst over zijn zoon: “Ik kijk wél om naar hem! Dit gaat nog eindigen in een zware depressie”

Dieter Bacquaert
Fabrizio (26) heeft de bodem bereikt. De vele verhalen - dat hij een geheime zoon heeft naar wie hij niet omkijkt, en dat hij sinds de breuk met Pommeline vrouwen behandelt als wegwerpproducten - laten littekens na bij de stoere ‘Temptation’-bink. “Iedereen vindt mij een smeerlap, ik krijg dit nooit meer rechtgetrokken”, zegt hij radeloos.

Hij had alles wat een man gelukkig kan maken, Fabrizio, en hij leek er als geen ander in te slagen munt te slaan uit zijn ‘Temptation’-deelname. De vrouw van z’n dromen aan zijn zijde, een succesvolle tattoozaak, een blitse auto, een passage in het VIJF-programma‘Sex Tape’ met - toen nog - zijn Pommeline, enkele honderdduizenden volgers op sociale media, bewonderende blikken op straat, noem maar op.

Een halfjaar later zit het imago van Fabrizio Tzinaridis vol blutsen en deuken. En dat laat hem allesbehalve koud. Compleet ten einde raad, de totale inzinking nabij zelfs, wil Fabrizio één keer zijn kant vertellen van de vele schandaalverhalen die hem achtervolgen. In de mate van het mogelijke, want een bizar wurgcontract met de Nederlandse tv-zender RTL maakt het hem onmogelijk om helemaal vrijuit te praten. En ook dát vreet aan Fabrizio.

‘Ik walg van hem’

Door zijn deelname aan ‘Temptation VIPS’, dat enkel via een Nederlandse betaalzender te zien is, is Fabrizio contractueel verplicht om de lippen stijf op elkaar te houden over zijn huidige amoureuze status. Dat hij al even gebroken heeft met Pommeline bijvoorbeeld, en een tijdje samen is geweest met ‘Temptation VIPS’-verleidster Julia. Die hij dan weer bedrogen zou hebben met een ‘Ex On The Beach’-deelneemster. Om Julia daarna definitief aan de kant te schuiven voor Maithé, een ex-Miss België-kandidate die ooit gelinkt werd aan Thibaut Courtois.

“Fabrizio is nu eenmaal een enorme player”, weet de Nederlandse YouTube-ster Michella Kox. “Hij gebruikt het ene meisje na het andere. Ik walg ervan. Een vrouw is géén speelbal!”

De jongste schandaalhistorie rond Fabrizio doet alle relatieperikelen echter naar de achtergrond verschuiven. Want in één van haar videoverhalen zegt diezelfde Michella dat Fabrizio een ‘geheim kind’ zou hebben. “Dat zou nu ongeveer twee jaar oud zijn”, vertelt Michella. “Ik heb er zelfs al enkele foto’s van gezien. Pommeline zou dat trouwens geweten hebben. En ja, voor deze onthulling zal Fabrizio mij waarschijnlijk haten, maar ik heb de bewijzen wel degelijk gezien.”

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
25 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Erik erik hannes

  Geef zulke mensen toch geen aandacht

 • Joeri De clercq

  Ik lach mij een breuk. Vrouwen zijn geen speelballen,, mannen wel of wa? Feit dat die vrouwen op zo'n mannen vallen zegt al genoeg over de vrouw zelf. Ik heb veel gezien met ne vriend die er goed uitziet maar player is tot en met en hoe die meisjes aan zijn lippen hangen,, zo erg dat ze het zelfs niet meer aantrekken dat hij op een ander gaat als hij maar terug komt. Nest zielig om u daar in te verlagen.

 • Pauline De Wilde

  Mensen jullie zijn allemaal zo bevooroordeeld, jullie kennen het hele verhaal niet eens, laat hem toch, en als die een zoon heeft.. okee misschien wilt hij die uit de media houden tegen de haat en bedreigingen die zijn zoontje zou krijgen... Lijkt mij een normale actie..

 • Jonas Lapere

  En de vrouwen waar hij het met deed waren ook players maar dan vrouwelijke iedereen dat mee doet aan zulke onnozele programmes zijn niet te vertrouwen punt

 • Glenn Verbeeck

  Het is wel zo dat dat mens die zaken zomaar niet moet vertellen over hem. Enkel hij en het hoopje dames weet wat er echt gebeurde en dan nog is het zijn leven en doet hij wat hij wil.