Fabrizio: "In het begin van onze relatie was Pommeline onbetrouwbaar"

Photo News
Pommeline en Fabrizio zijn intussen al een kleine zeven maanden een koppel, en hun relatie is in die tijd erg gegroeid. De twee vertellen in HUMO dat Fabrizio best jaloers aangelegd is. "In het begin was ze voor mij onbetrouwbaar", klinkt het.

Dat hij heel jaloers is, geeft Fabrizio grif toe. "<Ik heb trust issues. Ik ben te vaak genaaid om nu plots naïef een vrouw als een godin te aanbidden. In het begin van onze relatie was Pommeline onbetrouwbaar. Althans, zo zag ik het, want om het even welke vrouw was op dat moment onbetrouwbaar in mijn ogen. Maar Pommeline heeft mij laten zien dat ik haar kan vertrouwen. Dat ze niets te verbergen heeft. Dat heeft tijd gekost, veel tijd, en alleen al daarom bewonder ik haar zo. Elk ander meisje had het al lang opgegeven, maar Pommeline zei gewoon: 'Ik ben te vertrouwen. En neem gerust je tijd om daarvan overtuigd te raken.'"

Hij had zich zelfs voorgenomen om geen relatie meer te beginnen. "Ik had besloten om de rest van m'n leven single te blijven. Ik was daar radicaal in: geen kwetsbaarheid meer. Maar toen kwam Pommeline en moest ik dat principe wel laten varen."

Pommeline vindt ontrouw overigens erg onkuis. "Als het echt goed zit in je relatie, als je die andere oprecht graag ziet, dan ga je niet vreemd. En ik ben uiteraard niet heilig: ik heb in het verleden al iemand bedrogen, en Fabrizio heeft dat ook al gedaan. Maar dat waren dan flinke wake-upcalls: als ik zover ga, dan zit ik niet goed in mijn vel in mijn relatie."

Lees het hele interview met Pommeline en Fabrizio deze week in HUMO.
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • MYRTHE PASS

  Laat Pommeline eindelijk uit de spotlights. Zij is een vrouw uit een lagere sociaal-economische klasse. Iemand waar we niet op staan te wachten!

 • wim CLAES

  op het eind van uw relatie opnieuw.troost u.

 • ALBERT DEPLUS

  Welke relatie ??

 • Andy Casteels

  "Als het echt goed zit in je relatie, als je die andere oprecht graag ziet, dan ga je niet vreemd. Maar dat waren dan flinke wake-upcalls: als ik zover ga, dan zit ik niet goed in mijn vel in mijn relatie.” Losjes vertaald naar mannen-taal: "Als Pommeline u bedriegt is het uw schuld."

 • Rudy De Bakker

  Ik zag net op die strandj.... zijn kaak, dat daar nog plaats was voor nog meer tatoo,'s !!