"F*ck die zionisten": MNM trekt stekker uit optreden van jonge rapper, maar die filmt de daaropvolgende discussie

ShowbizzBissy Owa, beter bekend als jonge rapper Bissy Blaza, was op 3 mei te gast op radiozender MNM bij Brahim & Astrid om zijn nieuwe clip 'Money tot de dood' te presenteren. Dat liep echter uit de hand vanwege zijn extreme uitspraken, en de man werd uit de live-uitzending gehaald. 

122 reacties

 • Dirk P

  4 jaar geleden
  Puur krapuul!
 • ANN LIMBOS

  4 jaar geleden
  Unia reageert alleen als er tegen de moslims wordt gediscrimineerd.
 • Frederick Delaet

  4 jaar geleden
  Weg met de politieke correctheid! De zionisten hebben geen respect voor de Palestijnen en wat ze daar doen is schandalig. Maar dat mag niet gezegd worden.
 • Fons Casteels

  4 jaar geleden
  De VRT moet niet doen alsof ze verrast is. Brahim kende die rapper al en hij wist dat die man Israël haat. En dus was de kans 100% dat hij een live-optreden op de radio zou misbruiken om politieke redenen. Als de VRT herhaling wil voorkomen, moet ze Brahim vervangen door Alexander of Pieter-Jan. Alhoewel: zowel Brahim als die rapper worden in haat tegenover Israël geklopt door ene Rudi. Ook VRT-intern.
 • Bert Van den bossche

  4 jaar geleden
  Die jongen heeft een punt! De joden halen steeds de holocaust nr boven om een slachtofferrol te spelen terwijl ze palestijnen afknallen die aan de grens protesteren.... hmmmm......