VRT - TV1
Volledig scherm
© VRT - TV1

‘F.C. De Kampioenen’-petitie overschrijdt kaap van 50.000 handtekeningen, ook Jacques Vermeire roept op tot tekenen

TVDat de VRT besloot om intussen al negentien afleveringen van ‘F.C. De Kampioenen’ offline te halen, valt bij heel wat fans in slechte aarde. Daarom werd een petitie gestart. De intussen al meer dan 50.000 ondertekenaars vragen dat de afleveringen weer online gezet worden. “We zijn toch niet allemaal racisten omdat we eens lachen met de grapjes?”

52 reacties

 • Erik Henderickx

  2 maanden geleden
  De politiek correcten kunnen voor mij den boom in. Leve de kampioenen!
 • Jan Wilms

  2 maanden geleden
  Die heruitzendingen is in feite heel goed ,ok jaarlijks deze herhalen is voor een gezonde burger misschien van het goede teveel maar wat dan van ouderen in een rusthuis met een of andere ouderdomsziekte of zelfs zij die nog thuis wonen deze mensen kijken er naar uit om deze serie uit hun jeugd te zien
 • ceriel Van Grammont

  2 maanden geleden
  Jan Fabre zijn kunst is nog steeds te zien op het scherm?
 • Walter Poels

  2 maanden geleden
  Afleveringen met stereotypering verbieden? Schrap dan de eerste 8 seizoenen want hierin wordt een stereotype opgevoerd van een sjoemelende frauderende garagist.
 • dirk pyl

  2 maanden geleden
  T’wordt tijd Da herhalingen stoppen , is er niks anders , krijgen jullie daar subsiedis voor herhalingen herhalingen
 1. Karen Damen over nieuw seizoen 'Liefde voor muziek': "Een cover van K3 zou me nog steeds iets doen”
  Showbits

  Karen Damen over nieuw seizoen 'Liefde voor muziek': "Een cover van K3 zou me nog steeds iets doen”

  Hoe belangrijk is het om als artiest te mogen deelnemen aan ‘Liefde voor muziek’? Nu de nieuwe cast bekend is, trekken Desna en Senne met die vraag naar ex-deelnemers Karen Damen en Piet Goddaer, alias Ozark Henry. Van onschatbare waarde, zo blijkt. “Vraag dat maar eens aan Margriet Hermans en Niels Destadsbader”, aldus Piet. Margriet scoorde inderdaad de Zomerhit met ‘Lekker blijven hangen’ en tekende voor de strafste comeback in jaren. En ‘Verover mij’, een cover van K’s Choice, is één van de grootste hits van Niels Destadsbader. Karen Damen zal met extra veel aandacht kijken naar het nieuwe seizoen, want de artiesten gaan ook nummers uit haar K3-periode bewerken. “Dat gaat mij wel iets doen”, vertelt ze in een nieuwe Showbits.