Peter Van de Veire.
Volledig scherm
PREMIUM
Peter Van de Veire. © VRT

Experts over exit van Peter Van de Veire bij MNM: “Eveline, ligt daar vandaag nog iemand wakker van?”

ShowbizzNa dertien jaar stopt Peter Van de Veire (50) met z’n ochtendshow op MNM en zegt hij de jongerenzender definitief vaarwel. De radioman staat in interviews niet uitgebreid stil bij de reden van z’n vertrek, maar noemt het jongerennet wel een kerngezonde tiener, waar hij met een gerust hart afscheid van kan nemen. In de wandelgangen van de VRT wordt als oorzaak voor de exit echter ook gewezen naar de dalende luistercijfers van MNM. Wij legden ons oor te luister bij enkele media-experts. “Van de Veire past steeds minder bij z'n doelpubliek.” 

1 reactie

 • Eddy De Rycke

  1 maand geleden
  Is de logica zelf wat die doet. Hoe heeft die dat zot uurprogramma zolang kunnen volhouden? Naast al zijn nevenactiviteiten en leeftijd. Is t’ni normaal in zo’n versnippert media landschap. Met constant nieuwe triggers. Heeft zijn leeftijd…Is een duizendpoot. Of je fan bent of niet. Is als een kat, komt steeds op zijn pootjes terecht……
 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. Twijfels over gevoelens en een echte gentleman in ‘Cupido Ofzo’: “Die rolstoel? Dat was maar een detail”
  Play
  TV

  Twijfels over gevoelens en een echte gentleman in ‘Cupido Ofzo’: “Die rolstoel? Dat was maar een detail”

  De liefde viert weer hoogtij in het VTM-programma ‘Cupido Ofzo’. Soetkin en Bert gingen samen op date en dat klikte duidelijk. Alleen kan Bert zijn gevoelens moeilijk uiten: “Ik hoop dat ik wel een relatie zal kunnen hebben, maar ik vrees er een beetje voor”, klonk het eerlijk. We maakten ook kennis met Gregory, die in een zwaar ongeval zijn zicht en een deel van zijn geheugen verloor.