Exit Véronique en Niko in 'Familie'? "Productie is niet bang van personages te laten sterven, niemand is hier dus zeker van zijn job"

TVDe fans van de soap ‘Familie’ blijven na de spannende seizoensfinale met een heleboel vragen zitten tijdens de zomerstop. “Verdwijnt Niko (Jo Hens) écht?” en “Zal Véronique het ongeluk wel overleven?,” zijn de meestgestelde vragen op fanfora. Reporter Jarne Rediers trok naar acteurs Aaron Blommaert (Raven) en Charlotte Sieben (Louise) om te vragen of de kijkers zich ook echt moeten voorbereiden op begrafenissen.

18 reacties

 • Tom Moens

  1 maand geleden
  Die schrijvers worden te jong en modern. Maar die serie wordt vooral bekeken door oudere die jaar en dag al kijken. Deze vernieuwing gaat hun de anciens* kosten. En jongere mensen van nu volgen geen feuilleton meer of hier en daar een paar. Stilaan laat die nieuwe garde familie doodgaan. Maar ze beseffen het niet.
 • NATHALIE SCHELFHAUT

  1 maand geleden
  Ik hou van Familie en wil er nooit 1 aflevering van missen. Ik volg het al bijna 30 jaar. Ik vind de acteurs en actrices allemaal goed, vooral Jef, Rudy, Benny, Veronique, Nico en Lars. Voor mij moet het nooit stoppen. Ik vind het met de jaren zelfs beter worden. Ieder zijn mening natuurlijk. 🙈
 • Chris Le Comte

  1 maand geleden
  Ze willen verder met jonge publiek. Het is niet de familie van weleer Ik kijk niet meer.
 • Eveline Van den Hout

  1 maand geleden
  Totaal mislukt programma. De vorige setting en productie was beter en realistischer. Stop er maar mee.
 • Walter De Meulenaer

  1 maand geleden
  De kijkcijfers zullen het juiste antwoord geven, maar dan zal het telaat zijn! Maar geen nood, dan komen er nog maar eens een herhalingen van herhalingen op het scherm, of we kunnen genieten van een verdubbeling van reclame spots.