Exit Véronique en Niko in 'Familie'? "Productie is niet bang van personages te laten sterven, niemand is hier dus zeker van zijn job"

TVDe fans van de soap ‘Familie’ blijven na de spannende seizoensfinale met een heleboel vragen zitten tijdens de zomerstop. “Verdwijnt Niko (Jo Hens) écht?” en “Zal Véronique het ongeluk wel overleven?,” zijn de meestgestelde vragen op fanfora. Reporter Jarne Rediers trok naar acteurs Aaron Blommaert (Raven) en Charlotte Sieben (Louise) om te vragen of de kijkers zich ook echt moeten voorbereiden op begrafenissen.

18 reacties

 • Tom Moens

  3 maanden geleden
  Die schrijvers worden te jong en modern. Maar die serie wordt vooral bekeken door oudere die jaar en dag al kijken. Deze vernieuwing gaat hun de anciens* kosten. En jongere mensen van nu volgen geen feuilleton meer of hier en daar een paar. Stilaan laat die nieuwe garde familie doodgaan. Maar ze beseffen het niet.
 • NATHALIE SCHELFHAUT

  3 maanden geleden
  Ik hou van Familie en wil er nooit 1 aflevering van missen. Ik volg het al bijna 30 jaar. Ik vind de acteurs en actrices allemaal goed, vooral Jef, Rudy, Benny, Veronique, Nico en Lars. Voor mij moet het nooit stoppen. Ik vind het met de jaren zelfs beter worden. Ieder zijn mening natuurlijk. 🙈
 • Chris Le Comte

  3 maanden geleden
  Ze willen verder met jonge publiek. Het is niet de familie van weleer Ik kijk niet meer.
 • Eveline Van den Hout

  3 maanden geleden
  Totaal mislukt programma. De vorige setting en productie was beter en realistischer. Stop er maar mee.
 • Walter De Meulenaer

  3 maanden geleden
  De kijkcijfers zullen het juiste antwoord geven, maar dan zal het telaat zijn! Maar geen nood, dan komen er nog maar eens een herhalingen van herhalingen op het scherm, of we kunnen genieten van een verdubbeling van reclame spots.
 1. Dziubi uit ‘Blind Getrouwd’ laat gaybashing en gepest achter zich:”10 jaar geleden zat ik op wc te huilen, nu sta ik hier”
  Play
  Showbizz
  1

  Dziubi en Brecht zijn wel heel snel close in ‘Blind Getrouwd’: "Er zit veel meer achter die vele knuffels"

  Een erg zonnige aflevering van ‘Blind Getrouwd’ vanavond, de koppels zijn allemaal samen op huwelijksreis in het Turkse Bodrum. Ze ontdekken het prachtige resort en genieten van elkaar gezelschap. Maar er is ook ruimte voor de eerste openhartige gesprekken. Zo praten Brecht en Dziubi tijdens een diner voor het eerst over hun coming out. Vooral Dziubi kreeg het in zijn jeugd zwaar te verduren. Hij werd zwaar gepest en was zelfs het slachtoffer van gaybashing. Samen met Jarne van Showbits blikt hij al vooruit op de aflevering van straks. Hij vertelt onder meer over de zware pesterijen op de middelbare school. “10 jaar geleden zat ik op wc te huilen, nu sta ik hier”, vertelt hij trots in een nieuwe Showbits.