De zus van Bart De Pauw zwijgt niet langer.
Volledig scherm
PREMIUM
De zus van Bart De Pauw zwijgt niet langer. © HLN

EXCLUSIEF INTERVIEW. Zus van Bart De Pauw zwijgt niet langer: “De sprankel is uit z’n ogen verdwenen. Dit ruikt naar een afrekening”

ShowbizzVier jaar lang hield zij de lippen stijf op elkaar. Maar nu Bart De Pauw (53) eindelijk voor de rechter is verschenen, wil zijn twee jaar jongere zus Sofie vertellen welke tol de affaire-De Pauw van haar en de rest van de familie heeft geëist: “Ze hebben Bart geraakt in z’n kern”, vertelt ze in een exclusief gesprek over de afgelopen jaren. “Hij heeft zich twee dagen onderworpen aan onderzoeken door een gerechtsdeskundige. Da’s geen cadeau, hoor.”

141 reacties

 • anne tielemans

  1 week geleden
  Allez het slachtoffer zeker!
 • Rita Rosseel

  1 maand geleden
  @ Diego Missiaen . De gekwetste minnares die wraak neemt .Dat is wat ik ook denk . Niettemin is hij het die de smssen stuurde , er geen erg in had .dergelijk patroon toont aan dat er iets scheelt met de man maar een dergelijke publieke afrekening ..wat mij persoonlijk stoort is dat er altijd geroepen wordt en op toegekeken dat er evenveel vrouwen als mannen in de politiek in de jury enz . zitten en nu wordt bdp berecht door 3 vrouwelijke rechters ?? Hadden de mannelijke ineens geen tijd meer ?
 • Mady Vermeulen

  1 maand geleden
  Wie zijn gat verbrandt moet op de blaren zitten.
 • Leen Demeyer

  1 maand geleden
  Ik begrijp echt de mensen niet die het voor die bdp blijven opnemen. Het is gewoon een dominante kerel die geen nee accepteerde. Alles wordt hier gedaan om dit niet te moeten toegeven. Lieve help.
 • Dirk Sonck

  1 maand geleden
  We moeten van Bart De Pauw geen heilige maken en hem voorstellen alsof hij zelf het slachtoffer is. De feiten zijn wat ze zijn. De vunzige sms berichten heeft hij zelf gestuurd en bovendien gebruikte hij zijn machtspositie om zijn perversiteit te etaleren.
 1. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.