De zus van Bart De Pauw zwijgt niet langer.
Volledig scherm
PREMIUM
De zus van Bart De Pauw zwijgt niet langer. © HLN

EXCLUSIEF INTERVIEW. Zus van Bart De Pauw zwijgt niet langer: “De sprankel is uit z’n ogen verdwenen. Dit ruikt naar een afrekening”

ShowbizzVier jaar lang hield zij de lippen stijf op elkaar. Maar nu Bart De Pauw (53) eindelijk voor de rechter is verschenen, wil zijn twee jaar jongere zus Sofie vertellen welke tol de affaire-De Pauw van haar en de rest van de familie heeft geëist: “Ze hebben Bart geraakt in z’n kern”, vertelt ze in een exclusief gesprek over de afgelopen jaren. “Hij heeft zich twee dagen onderworpen aan onderzoeken door een gerechtsdeskundige. Da’s geen cadeau, hoor.”

141 reacties

 • Anne Tielemans

  1 jaar geleden
  Allez het slachtoffer zeker!
 • Rita Rosseel

  1 jaar geleden
  @ Diego Missiaen . De gekwetste minnares die wraak neemt .Dat is wat ik ook denk . Niettemin is hij het die de smssen stuurde , er geen erg in had .dergelijk patroon toont aan dat er iets scheelt met de man maar een dergelijke publieke afrekening ..wat mij persoonlijk stoort is dat er altijd geroepen wordt en op toegekeken dat er evenveel vrouwen als mannen in de politiek in de jury enz . zitten en nu wordt bdp berecht door 3 vrouwelijke rechters ?? Hadden de mannelijke ineens geen tijd meer ?
 • Mady Vermeulen

  1 jaar geleden
  Wie zijn gat verbrandt moet op de blaren zitten.
 • Leen Demeyer

  1 jaar geleden
  Ik begrijp echt de mensen niet die het voor die bdp blijven opnemen. Het is gewoon een dominante kerel die geen nee accepteerde. Alles wordt hier gedaan om dit niet te moeten toegeven. Lieve help.
 • Dirk Sonck

  1 jaar geleden
  We moeten van Bart De Pauw geen heilige maken en hem voorstellen alsof hij zelf het slachtoffer is. De feiten zijn wat ze zijn. De vunzige sms berichten heeft hij zelf gestuurd en bovendien gebruikte hij zijn machtspositie om zijn perversiteit te etaleren.
 1. KIJK. Kürt Rogiers brengt verrassende dragqueen-act op het Schlagerfestival
  Play
  Muziek

  KIJK. Kürt Rogiers brengt verrassen­de drag­queen-act op het Schlager­fes­ti­val

  Het was gisteren weer tijd voor de polonaise. Het Schlagerfestival trapte zijn zestiende editie op gang met levenslied-toppers als Willy Sommers, Lisa Del Bo en Luc Steeno. De presentatie van het festival nam Kürt Rogiers opnieuw voor zijn rekening - al voor de zevende keer op rij. “De kans is groot dat ik, naast het aankondigen van de artiesten, weer op een verrassende wijze opduik”, verklapte hij onlangs in onze krant. En zo geschiedde: het Schlagerfestival bracht - letterlijk - de diva in Kürt naar boven. De presentator verraste het publiek toen hij in stiletto’s en glitterjurk, met opgemaakt gezicht en pruik op, op het podium flaneerde tussen Sally Monella en Star, twee professionele dragqueens. Daar zongen ze ‘This is My Life’ van Shirley Bassey.