De zus van Bart De Pauw zwijgt niet langer.
Volledig scherm
PREMIUM
De zus van Bart De Pauw zwijgt niet langer. © HLN

EXCLUSIEF INTERVIEW. Zus van Bart De Pauw zwijgt niet langer: “De sprankel is uit z’n ogen verdwenen. Dit ruikt naar een afrekening”

ShowbizzVier jaar lang hield zij de lippen stijf op elkaar. Maar nu Bart De Pauw (53) eindelijk voor de rechter is verschenen, wil zijn twee jaar jongere zus Sofie vertellen welke tol de affaire-De Pauw van haar en de rest van de familie heeft geëist: “Ze hebben Bart geraakt in z’n kern”, vertelt ze in een exclusief gesprek over de afgelopen jaren. “Hij heeft zich twee dagen onderworpen aan onderzoeken door een gerechtsdeskundige. Da’s geen cadeau, hoor.”

141 reacties

 • anne tielemans

  2 maanden geleden
  Allez het slachtoffer zeker!
 • Rita Rosseel

  3 maanden geleden
  @ Diego Missiaen . De gekwetste minnares die wraak neemt .Dat is wat ik ook denk . Niettemin is hij het die de smssen stuurde , er geen erg in had .dergelijk patroon toont aan dat er iets scheelt met de man maar een dergelijke publieke afrekening ..wat mij persoonlijk stoort is dat er altijd geroepen wordt en op toegekeken dat er evenveel vrouwen als mannen in de politiek in de jury enz . zitten en nu wordt bdp berecht door 3 vrouwelijke rechters ?? Hadden de mannelijke ineens geen tijd meer ?
 • Mady Vermeulen

  3 maanden geleden
  Wie zijn gat verbrandt moet op de blaren zitten.
 • Leen Demeyer

  3 maanden geleden
  Ik begrijp echt de mensen niet die het voor die bdp blijven opnemen. Het is gewoon een dominante kerel die geen nee accepteerde. Alles wordt hier gedaan om dit niet te moeten toegeven. Lieve help.
 • Dirk Sonck

  3 maanden geleden
  We moeten van Bart De Pauw geen heilige maken en hem voorstellen alsof hij zelf het slachtoffer is. De feiten zijn wat ze zijn. De vunzige sms berichten heeft hij zelf gestuurd en bovendien gebruikte hij zijn machtspositie om zijn perversiteit te etaleren.
 1. Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)
  Livios

  Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)

  18 procent van de Belgische woningen kampt met schade door vochtproblemen, dat blijkt uit cijfers van het Steunpunt tot bestrijding van armoede. Volgens het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) is zelfs 70 procent van de gevallen van bouwschade te wijten aan vocht. Vochtproblemen zijn hardnekkig en pak je best zo snel mogelijk aan. Maar hoeveel kost dat? En welke premies kan je daarvoor aanvragen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.