Wij spraken met Ed Sheeran over zijn nieuwe tour.
Volledig scherm
PREMIUM
Wij spraken met Ed Sheeran over zijn nieuwe tour. © Warner

EXCLUSIEF INTERVIEW. Ed Sheeran laat demonen achter zich: “Drank en drugs liet ik vallen de dag dat Cherry zwanger was”

MuziekHij is er een tijdje tussenuit geweest, maar Ed Sheeran (30) staat er opnieuw, en sterker dan ooit. Hitsingle ‘Bad Habits’ prijkte wereldwijd bovenaan de hitlijsten, zijn nieuwste worp ‘Shivers’ is goed op weg om hetzelfde te doen. Niemand verwacht dat album ‘Equals’ minder dan een succes wordt, en dat kan u ook zelf ontdekken: de bijhorende tournee houdt halt in het Koning Boudewijnstadion. Een risico voor Sheeran, die in het verleden worstelde met drank en drugs. Maar in dit exclusieve gesprek over zijn muziek, gezondheid en familie zweert hij dat hij clean zal blijven. “Ik kan dat losse kereltje niet meer zijn. Ik heb een dochter.” 

 1. Dé ontdekking van het seizoen en een flater in de finale: dit was de vierde aflevering van ‘De Slimste Mens’
  TV

  Dé ontdekking van het seizoen en een flater in de finale: dit was de vierde aflevering van ‘De Slimste Mens’

  Ze kon haar eerste deelname aan ‘De Slimste Mens’ niet met een overwinning afsluiten, maar de 20-jarige Gloria Monserez won met haar frisse en jong volwassen verschijning wél meteen de harten van zowat één miljoen kijkers. Basketbalspeler Mwema haalde een tweede overwinning op rij binnen, terwijl Gloria overleefde met een ongewilde portie hulp van Wiam en een liedje over ‘de drie wijzen’.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.