Wij spraken met Ed Sheeran over zijn nieuwe tour.
Volledig scherm
PREMIUM
Wij spraken met Ed Sheeran over zijn nieuwe tour. © Warner

EXCLUSIEF INTERVIEW. Ed Sheeran laat demonen achter zich: “Drank en drugs liet ik vallen de dag dat Cherry zwanger was”

MuziekHij is er een tijdje tussenuit geweest, maar Ed Sheeran (30) staat er opnieuw, en sterker dan ooit. Hitsingle ‘Bad Habits’ prijkte wereldwijd bovenaan de hitlijsten, zijn nieuwste worp ‘Shivers’ is goed op weg om hetzelfde te doen. Niemand verwacht dat album ‘Equals’ minder dan een succes wordt, en dat kan u ook zelf ontdekken: de bijhorende tournee houdt halt in het Koning Boudewijnstadion. Een risico voor Sheeran, die in het verleden worstelde met drank en drugs. Maar in dit exclusieve gesprek over zijn muziek, gezondheid en familie zweert hij dat hij clean zal blijven. “Ik kan dat losse kereltje niet meer zijn. Ik heb een dochter.” 

 1. Seksuologe Sybille geeft inkijk in de interne keuken van ‘Blind Getrouwd’: “Elk jaar haakten goede kandidaten op het laatste moment af”
  Play
  Showbits
  3

  Seksuologe Sybille geeft inkijk in de interne keuken van ‘Blind Getrouwd’: “Elk jaar haakten goede kandidaten op het laatste moment af”

  VTM is volop op zoek naar nieuwe deelnemers voor het achtste seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Hoe groter de vijver, hoe beter de experts de koppels kunnen matchen. Psychologische testen, gesprekken, de selectie is zwaar en elk seizoen haken interessante kandidaten in laatste instantie nog af. Desna praat daarover met seksuologe Sybille Vanweehaeghe, zij was experte in de eerste vier seizoenen. Hoe ziet zij het programma evolueren? Bekijk het in een nieuwe Showbits.
 2. KIJK. Julia Fox steunt Kim Kardashian na bdsm-schandaal: “Oneerlijk dat vrouwen nu de schuld krijgen”
  Play
  Celebrities

  KIJK. Julia Fox steunt Kim Kardashian na bdsm-schandaal: “Oneerlijk dat vrouwen nu de schuld krijgen”

  Modemerk Balenciaga ging onlangs een brug te ver. In een recente campagne lieten ze enkele jonge kinderen poseren met bdsm-accessoires. Bijgevolg kon Kim Kardashian (42) rekenen op heel wat kritiek, aangezien ze nauwe banden heeft met het modehuis. Momenteel evalueert de ster haar samenwerking met Balenciaga, maar dat is voor veel fans niet genoeg. Actrice en model Julia Fox (32), die net als Kim een relatie heeft gehad met Kanye ‘ye’ West (45), komt nu op voor de Kardashian: “De vrouwen die verbonden zijn met Balenciaga krijgen zoveel kritiek. Het is niet alsof zij de kinderen molesteren. Vrouwen krijgen altijd de schuld van de fouten die mannen maken.”