Boer Cyriel en stadsmus Els.
Volledig scherm
PREMIUM
Boer Cyriel en stadsmus Els. © VTM

EXCLUSIEF. 7 maanden na ‘Boer zkt vrouw’ trekt Els in bij boer Cyriel: “We hadden allebei niets te verliezen”

TVHet was geen liefde op het eerste gezicht. Toch trok de goedgebekte stadsmus Els Balloey (22) zeven maanden na de opnames van ‘Boer zkt vrouw’ in bij de ingetogen boer Cyriel Capoen (27). Wij kregen een exclusieve inkijk in het leven dat het koppel sinds de opnames samen opbouwt en blikken terug op een wel heel modern liefdesverhaal: “Nog voor de opnames stond er één van de dames plots op mijn boerderij, onder druk van haar mama.”

6 reacties

 • Ann Verschueren

  1 maand geleden
  Cyriel, de sympathiekste en meest serieuze boer ooit in dit programma. Hij verdient het geluk.
 • carine francoys

  1 maand geleden
  Vond jammer voor Amber vond dat heel knappe mooie dame...
 • Annie Linthout

  1 maand geleden
  Mooi koppeltje, zorg goed voor elkaar. 😘
 • Henri Demeer

  1 maand geleden
  leuk evenwichtig koppel
 • gaston bergmans

  1 maand geleden
  tof koppeltje allemaal eigenlijk , maar degene die er echt op alle vlakken uitsprong was AMBER dat meisje straalde werkelijk alles positief uit eerlijkheid lief mooi zacht slim, je werd gewoon goedgezind van haar ook al regende het bij wijze pijpestelen , boer zoekt vrouw me aangenaam verrast ,dat cowboy william daar maar geen spijt van gaat hebben die gast had gewoon goud in zijn handen
 1. Paul McCartney schrijft geschiedenis als oudste headliner ooit op Britse festival Glastonbury: “Het voelt zo goed om hier te staan”
  Muziek

  Paul McCartney schrijft geschiede­nis als oudste headliner ooit op Britse festival Glastonbu­ry: “Het voelt zo goed om hier te staan”

  De 80-jarige Paul McCartney heeft afgelopen zaterdag geschiedenis geschreven. De Britse zanger stond namelijk als oudste headliner ooit op het Britse festival Glastonbury. De set van de voormalige Beatles-zanger stelde overigens niet teleur. Zo zong McCartney niet alleen een virtueel duet met de overleden John Lennon. De wereldberoemde artiest had voor de gelegenheid ook nog twee special guests met zich meegebracht.