Ex van Jennifer Lawrence kon niet tegen bekendheid: “Het is eng hoeveel iemands leven plots verandert”

Acteurs Nicholas Hoult en Jennifer Lawrence
Getty Images Acteurs Nicholas Hoult en Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence (28) had aan het begin van haar carrière een relatie met collega-acteur Nicholas Hoult, maar Hoult vertelt dat hij niet kon tegen de gigantische bekendheid die zijn vriendin genoot. In een interview met The Times geeft hij toe dat de relatie een ‘vreemde dynamiek’ had.

De carrière van Lawrence kwam opeens in snelvaart toen ze een rol kreeg in ‘Winter’s Bone’, en haar rol zorgde voor een Oscar-nominatie. Hoult vertelt daarover: “Er was opeens een gigantische stijging in haar bekendheid, en het was eng hoeveel dat iemands leven verandert en hoe opdringerig alles dan wordt”. Volgens hem was de druppel toen hackers naaktfoto’s verspreidden van de actrice, die ze origineel naar Hoult had verstuurd.

“Het voelt gewoon alsof je constant bekeken wordt. Er zijn constant mensen die stiekem foto’s van je proberen te maken. Dat maakt het moeilijk om even te relaxen, en het gebeurde ook op zo’n grote schaal”. Toch blijven de exen goede vrienden, en zien ze elkaar als familie.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.