Noureddine Farihi
Volledig scherm
PREMIUM
Noureddine Farihi © Johan Martens

Ex-’Thuis’-acteur Noureddine Farihi zit al twee maanden vast in Marokko: “Straks krijg ik nog problemen met m’n hart”

ShowbizzMeer dan twee maanden, zo lang houdt de coronacrisis voormalig ‘Thuis’-acteur Noureddine Farihi (63) al gevangen in Marokko. En dat zorgt voor veel frustratie en machteloosheid. “De Belgische en de Marokkaanse regering schuiven elkaar de zwartepiet toe over hun onderdanen met dubbele nationaliteit”, foetert Noureddine in Dag Allemaal.

8 reacties

 • Willy Michiels

  8 maanden geleden
  Karel Flanders als je iets post denk dan eerst goed na repatriëring is niet gratis men moet eerst een formulier invullen en tekenen voor een bepaald bedrag. Voor Spanje was dat 250€ Marokko zal ook niet gratis zijn trouwen de Belgische regering werkt niet gratis.
 • Willy Michiels

  8 maanden geleden
  Karel Flanders niet zo hard van stapel lopen met uw commentaar wie gerepatriërd wordt moet er voor zelf betalen voor men instapt teken moet men een formulier dat ge akkoord zijt om een bepaald bedrag te betalen voor Spanje is dat 250€ De Belgische regering doet nooit iets gratis.
 • lieve vanderstraeten

  8 maanden geleden
  Gemakkelijk zo twee nationaliteiten, ge kunt altijd kiezen wat u het beste uitkom , dan zijn ze nog niet content, wij hebben niet te kiezen wel betalen voor die, die daar ook nog in Marokko appartementen en huizen bezitten en hier profiteren van het OCMW
 • Jack Dereder

  8 maanden geleden
  Christel, een marokkaan die in België geboren is en nog nooit in Marokko geweest is, blijft voor Marokko een marokkaan en zijn kinderen en zo verder ook. Zij kunnen hun nationaliteit niet opzeggen. Hij kan dus niet kiezen zoals je denkt.
 • Marie Jeanne De Clercq

  8 maanden geleden
  Er zitten ook nog wel gewone Belgen vast hoor in Marokko mensen die hier op verlof kwamen en nu niet meer thuis geraken !! Ik hoop dat er oplossing gevonden wordt
 1. Ooit de favoriet van Hollywood, nu woont Josh Hartnett in Surrey: "Ze boden me 100 miljoen, maar ik zag al te veel mensen verdrinken in hun rijkdom”
  PREMIUM
  Celebrities

  Ooit de favoriet van Hollywood, nu woont Josh Hartnett in Surrey: "Ze boden me 100 miljoen, maar ik zag al te veel mensen verdrinken in hun rijkdom”

  Jarenlang was Josh Hartnett (42) zowat de populairste acteur in Hollywood. Een tieneridool met de perfecte looks, die bovendien ook nog eens een aardig stukje kon acteren. Van Sofia Coppola (‘The Virgin Suicides’) over Sir Ridley Scott (‘Black Hawk Down’) tot Brian De Palma (‘The Black Dahlia’): alle regisseurs wilden hém voor hun camera en waren bereid om daar grof geld voor te betalen. Maar Hartnett zelf, die wilde vooral weg uit Hollywood. “Als je aan de top wil blijven, moet je je hele leven over je schouder kijken.”
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Arnold Schwarzenegger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"
  Play

  Arnold Schwarzen­eg­ger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"