gratis
Volledig scherm
PREMIUM
© gratis

Ex-scheidsrechter Guy legt ziel van vader Raymond Goethals bloot: “Als je het verkorven had bij hem, was dat voor het leven”

ShowbizzUren hebben ze gediscussieerd over spelfases, maar o wee als een buitenstaander een beslissing van scheidsrechter Guy Goethals (68) in vraag durfde te stellen. Die werd dan even op z’n plaats gezet door Raymond. Dit jaar zou ‘den Tuveneir’ 100 geworden zijn. “Mijn vader duldde geen kritiek op mij. Alleen híj mocht die geven”, zegt Guy over z’n betreurde papa die straks wordt geëerd op Canvas.

1 reactie

 • Toon Van Kerckhove

  1 jaar geleden
  Mr. R. Goethals: schitterende man! Heel speciaal, maar geniën zijn nu eenmaal zo. En ik kan hem helemaal begrijpen. Soms is het wel hard, maar fout is fout. Stop met dat gezeur over tweede kansen etc. En ook die "Sorry cultuur" is helemaal fout. Je moet geen "Sorry zeggen, en alles is over! ". Je moest het gewoon niet gedaan hebben, punt. Groot respect voor uw vader!
 1. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.
 2. KIJK. Nick Jonas en Priyanka Chopra tonen dochtertje tijdens ceremonie op Hollywood Walk of Fame
  Play
  Celebrities

  KIJK. Nick Jonas en Priyanka Chopra tonen dochtertje tijdens ceremonie op Hollywood Walk of Fame

  Elke celebrity droomt ervan om ooit een eigen ster te krijgen op de prestigieuze Hollywood Walk of Fame. Voor de broers Joe, Kevin en Nick Jonas, oftewel de Jonas Brothers, werd deze droom eindelijk werkelijk. “Mama, papa, we did it!” Maar er was vooral één opvallende aanwezige die tijdens de ceremonie met alle aandacht aan de haal ging: Nick’s eenjarige dochtertje Malti Marie.