Kendra Wilkinson, Hugh Hefner en Holly Madison
Volledig scherm
PREMIUM
Kendra Wilkinson, Hugh Hefner en Holly Madison © WireImage

Ex-Playmate Holly Madison klapt uit de biecht: “De vrouwen waren tot alles in staat, zolang je ze maar een pilletje gaf”

CelebritiesJarenlang was de Playboy Mansion dé place to be om eens goed uit je dak te gaan in het bijzijn van de knapste Playmates. Een paradijs in de buurt van Beverly Hills, waar de drank rijkelijk vloeide en alle remmen werden losgegooid. Maar nu blijkt dat de villa van wijlen Hugh Hefner (91) heel wat duistere geheimen met zich meedroeg. In de docuserie ‘Secrets of Playboy’ vertelt ex-Playmate Holly Madison (41) dat het er achter de schermen allerminst koosjer aan toeging: “Ik zag voortdurend walgelijke dingen, maar ik wist niet hoe ik die vicieuze cirkel kon ontvluchten.”

  1. ‘The Time Traveler’s Wife’: “Zelfs de gimmick met het strakke kontje begint snel tegen te steken”
    PREMIUM
    TV

    ‘The Time Traveler’s Wife’: “Zelfs de gimmick met het strakke kontje begint snel tegen te steken”

    Een naakte tijdreiziger met gebeeldhouwde bips tuimelt dezer dagen door uw beeld. In ‘The Time Traveler’s Wife’ op Streamz krijgt de gelijknamige film uit 2009 een HBO-makeover in de vorm van een zesdelige miniserie. Of dit ko(s)mische liefdesdrama over een vrouw die getrouwd is met een man die oncontroleerbaar door de tijd valt en daarbij telkens een hoopje kleren op de grond achterlaat, ook iets is waar u uw tijd aan moet besteden? Evelien Delgouffe zoekt het voor u in onze ‘Kijkgids’ uit.