Shallie
Volledig scherm
PREMIUM
Shallie © SBS BE

Ex-Miss Shallie zoekt echte liefde in ‘Temptation Island’: “Gek dat we alleen mannen mét een partner voorgeschoteld krijgen”

TVShallie Abbiusi (28) is van opleiding laborante en komt aan de kost als reisblogger en socialemedia-strategist. Ze heeft het allemaal, behalve een lief. Daar probeert ze in ‘Temptation Island: Love or Leave’ verandering in te brengen. Dat ze daarvoor iemands partner zal moeten afpakken, stoort haar niet echt. “Uiteindelijk weet iedereen wel waar hij aan ­begint, hé.” Haar toekomstige partner mag dan pronken met het feit dat hij Miss Exclusive 2013 aan het daten is. Of toch niet? “Dat kroontje heb ik na een halfjaar alweer ingeleverd.” 

0 reacties

  1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
    Jobat.be

    Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

    Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.