Stefan Talpe en z'n echtgenote Romanie Schotte
Volledig scherm
Stefan Talpe en z'n echtgenote Romanie Schotte © Kristof Ghyselinck

Ex-Miss België Romanie Schotte verwelkomt eerste zoontje

ShowbizzRomanie Schotte (24), die in 2017 Miss België werd, is zondag bevallen van een eerste kindje. De jongen kreeg de naam Theo Talpe mee. Trotse vader is Stefan Talpe, de jongere broer van acteur Louis Talpe. 

 1. Koelkast met energielabel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfactuur
  vtwonen

  Koelkast met energiela­bel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfac­tuur

  Het energielabel op de koelkast laat zien hoeveel energie het apparaat verbruikt. Handig om te weten als je een nieuwe koelkast wilt aanschaffen. Voor het milieu en je portemonnee is het slim om te kiezen voor een koelkast die zo weinig mogelijk energie verbruikt. Daarom legt vtwonen.be je uit hoe je het energielabel op de koelkast leest, wat het betekent en hoe je energie bespaart.
 2. Sam Gooris waagt zich aan waterskiën in ‘Expeditie Gooris’: “I can’t feel my legs anymore hé”
  Play
  TV

  Sam Gooris waagt zich aan waterskiën in ‘Expeditie Gooris’: “I can’t feel my legs anymore hé”

  Tijdens hun roadtrip langs de Westkust van Amerika gaat de familie Gooris waterskiën op Lake Tahoe. “Give me those two lats man”, aldus een zelfverzekerde Sam Gooris (49). Al snel blijkt hij een natuurtalent. Maar het lachen vergaat hem echter snel, wanneer hij teken probeert te doen naar zijn gezin om ermee te stoppen en zij het teken heel anders interpreteren... “Moordenaars”, klinkt het bij Sam achteraf.