Miss België Kedist Deltour en Losene Keita.
Volledig scherm
Miss België Kedist Deltour en Losene Keita. © kristof ghyselinck

Ex-miss België Kedist Deltour opnieuw samen met haar kooivechter

ShowbizzKedist Deltour (24) vormt opnieuw een koppel met ‘haar’ kooivechter Losene Keita (24). Dat mag wel blijken uit een bericht op Facebook, waar de ex-miss België de MMA-vechter succes wenst voor een nieuwe wedstrijd. De twee gingen eind vorig jaar uit elkaar na een relatie van twee jaar, nadat hij in opspraak kwam vanwege een oud straatgevecht.

 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 2. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 3. MMA-fighter Keita Losene (23) half jaar geleden nog even in cel, nu wereldkampioen in Praag: “11.000 man in O²Arena, echt kippenvel”
  PREMIUM
  Kortrijk

  MMA-figh­ter Keita Losene (23) half jaar geleden nog even in cel, nu wereldkam­pi­oen in Praag: “11.000 man in O²Arena, echt kippenvel”

  Amper zes maanden nadat hij door een oud straatgevecht nog een week in de cel belandde, kroonde MMA-fighter Keita ‘Black Panther’ Losene (23) uit Kortrijk zich afgelopen weekend in Praag tot lichtgewicht wereldkampioen bij Oktagon, één van de grootste MMA-organisaties van Europa. “Nog één stap en mijn grote droom om in Amerika te vechten komt binnen handbereik”, klinkt het tevreden.
 4. Kedist Deltour blikt terug op bewogen Miss-jaar: "Ik was echt gekwetst na Miss Universe”
  PREMIUM
  Showbizz

  Kedist Deltour blikt terug op bewogen Miss-jaar: "Ik was echt gekwetst na Miss Universe”

  Een jaar lang mocht ze zich de mooiste van het land noemen, maar zaterdag moet Miss België Kedist Deltour (24) haar kroontje definitief doorgeven aan haar opvolgster. In een nieuw interview blikt ze terug op de hoogte- én dieptepunten van haar Miss-jaar, vertelt ze wat haar toekomstplannen zijn en reageert ze op de recente commentaar op de verkiezing. En heeft ze eigenlijk een favoriete opvolgster? “Ik wil nu mijn eigen baas zijn.”