Annelies Törös enkele jaren geleden
Volledig scherm
Annelies Törös enkele jaren geleden © James Arthur/ PN

Ex-Miss België Annelies Törös behaalt diploma: “Ik ben supertrots op mezelf”

ShowbizzLeuk nieuws: Annelies Törös (25) is afgestudeerd. Dat maakte de voormalige Miss België bekend op Facebook. Het was geen makkelijke parcours, maar het was het waard, laat ze weten. “Ik heb het niet makkelijk gehad." 

 1. Paul Siemons, de Kempense diplomaat uit Netflix-hit ‘The Serpent’: een reus die op nazi’s joeg en een papegaai op z’n schouder droeg
  PREMIUM

  Paul Siemons, de Kempense diplomaat uit Net­flix-hit ‘The Serpent’: een reus die op nazi’s joeg en een papegaai op z’n schouder droeg

  De best bekeken Netflix-reeks van het moment is ‘The Serpent’, een waargebeurd verhaal over de jacht op seriemoordenaar Charles Sobhraj. Dat die vandaag achter de tralies zit, is mede te danken aan een Belg: Paul Siemons. Het levensverhaal van de Kempense diplomaat die met een pagegaai op de schouder jacht maakte op de meest gezochte misdadiger ter wereld, leest als een serie op zich. ‘Monsieur Granpol’ overleefde als verzetsstrijder tijdens WOII twee jaar in een bos en drukte eigenhandig de ogen van een nazi in.
 2. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.
 1. Kürt Rogiers wou eigenlijk paus worden: "Heel dat Sint-Pietersplein riep voor hem, dat wou ik ook!"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Kürt Rogiers wou eigenlijk paus worden: "Heel dat Sint-Pieters­plein riep voor hem, dat wou ik ook!"

 2. Staf Coppens neemt in tranen afscheid van zijn broers
  Play
  Camping Coppens

  Staf Coppens neemt in tranen afscheid van zijn broers