AFP
Volledig scherm
© AFP

Ex-medewerker van R. Kelly getuigt tegen de zanger: “De meisjes mochten hun kamer niet uit”

CelebritiesIn de rechtszaak tegen R. Kelly (54) komen niet alleen slachtoffers van de Amerikaanse zanger aan het woord. Op vrijdag heeft namelijk ook een voormalige medewerker van Kelly zijn zegje gedaan in de rechtbank. Anthony Navarro werkte van 2007 tot 2009 voor Robert Sylvester Kelly, de echte naam van de artiest, en in die twee jaar heeft de ex-assistent van de zanger duidelijk heel wat meegemaakt. 

1 reactie

 • Jeroen Van Simaeys

  2 maanden geleden
  Eerst meedoen en dan getuigen.... wat een wereld
 1. Chinese propagandafilm is succesvolste film van het moment: Marvel en Bond verslagen
  FILM

  Chinese propaganda­film is succesvol­ste film van het moment: Marvel en Bond verslagen

  De Chinese propagandafilm ‘The Battle at Lake Changjin’ is de ‘verrassende’ kaskraker van het moment. De prent bracht meer op dan blockbusters zoals de Bond-film ‘No Time To Die’ en Marvels ‘Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’. “Het was voor veel Chinezen een patriottische plicht om de film te gaan kijken”, zegt professor in de politieke wetenschappen Stanley Rosen.
 2. Nicky Vankets en Cilem Tunc stellen nieuwe collectie voor: "Eén Whatsappje was genoeg voor een samenwerking”
  Play
  Showbits

  Nicky Vankets en Cilem Tunc stellen nieuwe collectie voor: "Eén Whatsappje was genoeg voor een samenwer­king”

  Voor het eerst in België werkten twee generaties van ontwerpers samen aan een modecollectie. Na zes maanden stellen Cilem Tunc en Nicky Vankets hun collectie voor aan het publiek met een grote modeshow in de Carré. Onder het motto ‘Together we can’t save the world, but we damn sure can make you look amazing’, willen ze iedereen er weer stralend laten uitzien, na de coronapandemie. Senne was erbij om te praten met de ontwerpers en een paar bekende gasten. Check het in deze nieuwe Showbits!