Britney Spears en Jason Alexander als koppel.
Volledig scherm
Britney Spears en Jason Alexander als koppel. © Photonews

Ex-man Britney Spears mengt zich: “We werden onder druk gezet om ons huwelijk te beëindigen”

CelebritiesOndanks het feit dat Britney Spears (39) slechts 55 uur officieel getrouwd was met haar jeugdliefde Jason Alexander (38), weerhoudt dat haar ex-man er niet van om voor haar op te komen. Alexander was eerder al een opvallende aanwezige bij de ‘Free Britney’-protesten in Los Angeles en stelt zich ook nu verdedigend op. Zo stelt hij dat hij en Britney eigenlijk helemaal niet wilden scheiden, maar dat dat hen werd opgedragen door vader Jamie en zijn team.

 1. Lost Frequencies als eerste Belgische solo-artiest in Top 50 van Spotify Global
  Muziek

  Lost Frequen­cies als eerste Belgische so­lo-ar­tiest in Top 50 van Spotify Global

  In 2014 brak Felix De Laet (27) door als Lost Frequencies met zijn debuutsingle ‘Are You With Me’. Sindsdien is hij niet meer weg te denken uit de hitlijsten. Met zijn nieuwste single ‘Where Are You Now’ scoort hij nu ook internationaal. Het nummer staat sinds dit weekend namelijk in de Top 50 van Spotify Global. Daarmee scoort Lost Frequencies niet alleen een wereldwijde hit, maar ook een primeur voor een Belgische solo-artiest.
 2. REALITYCHECK. Zoveel haalde Diaz op voor het goede doel en dit denkt Presley over Donna en Nico in ‘Temptation Island: Love or Leave’
  TV

  REALITY­CHECK. Zoveel haalde Diaz op voor het goede doel en dit denkt Presley over Donna en Nico in ‘Temptation Island: Love or Leave’

  ‘Temptation’, ‘Ex On The Beach’ of ‘Love Island’: het zijn pleasures waar wij ons helemaal niet guilty over voelen. En omdat wij u van hetzelfde verdenken, houden wij u elke vrijdag op de hoogte van het reilen en zeilen in de realitywereld. Nieuwe liefdes, ruzies of andere capriolen van (voormalige) tv-figuren: u komt het hier allemaal te weten.