Exclusief voor abonnees

Ex-man Barbara Sarafian wint rechtszaak: “Ze had beter een goeie psycholoog betaald, in plaats van dure advocaten”

Barbara Sarafian met ex-partner Yves De Moor
Frank Bahnmuller Barbara Sarafian met ex-partner Yves De Moor
Het Gentse hof van beroep heeft beslist dat de vele klachten die Barbara Sarafian (52) indiende tegen haar ex Yves De Moor (48), op één na, ongegrond zijn. “Die verzonnen verklaringen van Barbara, op den duur heeft men dat door”, zegt De Moor in Dag Allemaal.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • jozef van hoof

  Dan maar direct in beroep gaan zeker?

 • Tina Colpaert

  Is n specialeke maar hou zo dingen voor uzelf los ze samen op ooit heb je elkaar toch graag gezien dus wees volwassen!

 • Fidji Peeters

  Kon ze dit nu niet buiten de rechtbank houden? Wat voor nut heeft het dat gans Vlaanderen hiervan meesnoept? En nu trekt ze alsnog aan het kortste eind en blijft het nazinderen. Maar naast deze perikelen vind ik haar wel een enorm goede actrice.

 • Elke De Vleeschouwer

  Wat de rechter ook beslist het is idd woord tegen woord... Dus wat is waar? Denk dat de beklaagde zijn feiten altijd minimaliseert en de aanklager altijd een brede fantasie gebruikt... Moest iedereen gewoon es normaal doen he... En elkaar met het nodige respect behandelen. Dan kwamen zulke zaken niet in het nieuws... Wat een utopie he...