Exclusief voor abonnees

Ex-man Barbara Sarafian verweert zich tegen haar beschuldigingen: “Mezelf verwonden om Barbara erbij te lappen? Onzin!”

BELGA
De huwelijksbreuk van Barbara Sarafian (51) raakt maar niet afgerond. De reden: nog te veel, soms ronduit gênante, verwikkelingen. Daarover heeft de actrice, vanaf deze week te zien in de nieuwe Eén-reeks ‘Baptiste’, nu zelf vertelt. Barbara’s ex-man noemt de forse uithaal in Dag Allemaal “haar laatste spartelingen”.

Je hebt 14% van dit artikel gelezen
13 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Toon Schouteden

  Barbara (51): overvol van puberale neigingen als ze in 'n tv-programma verschijnt... zelfs privé is ze 'n prima actrice.

 • Maya Debie

  Ben geneigd die man te geloven. Sarafian is me een beetje teveel actrice,telkens zij op tv komt weet je niet wat je van haar moet geloven.

 • Filip Desmedt

  Pas op , dit wordt wel degelijk gedaan hoor . In Nederland is er zo een programma daarrond , en daar zijn inderdaad ook mannen die onder de sloef liggen , die slaag krijgen , die zelfs mishandeld worden , dit kan zowel psychisch als fysisch zijn . Ik verschiet daar totaal niet van .

 • RONNY DE PETTER

  Zouden beter beiden hun vuile niet buiten hangen.

 • eric debanne

  Ik geloof haar niet helaas ... Haar argumenten en gedrag spreken haar niet goed !