Clement en zijn mama Wendy Van Wanten - Iris Vandenkerckhove - in 'Het Huis'
Volledig scherm
PREMIUM
Clement en zijn mama Wendy Van Wanten - Iris Vandenkerckhove - in 'Het Huis' © VRT

Ex-lijfwacht Wendy Van Wanten spreekt zich uit over vader van Clément: “Ik blijf erbij: het is prins Laurent”

ShowbizzEen openhartige Wendy Van Wanten (61) en haar zoon Clément (21) in ‘Het Huis’, ze wisten veel kijkers te charmeren. Wie niet onder de indruk was van Cléments bewering dat er geen blauw bloed door z’n aderen loopt, is Wendy’s ex-lijfwacht Jackie De Moor (59). Hij is er nog steeds van overtuigd dat prins Laurent wél de vader is, en legt ook uit waarom. “Jammer dat er weer een toneeltje werd opgevoerd.” 

106 reacties

 • Chris Vandorpe

  1 jaar geleden
  Mss weet Wendy het zelf niet met zekerheid ? Het is nu niet dat men op basis van de geboortedatum de exacte dag en uur van verwekking kan afleiden
 • patrick de bock

  1 jaar geleden
  Mij maakt het geen sikkepit uit wie zijn vader is, maar als je hem vergelijkt met foto’s van de jonge Laurent….. bingo, hij komt uit zijn broek(maar hij staat niet op zijn boek, zeggen ze bij ons)
 • emiel wouters

  1 jaar geleden
  Je ziet het zo, bij die ander zag je ook direct dat het van albert was. Maar we gaan weeral naar een heerlijke proces-show tegemoet. word vervolgt.
 • Peter Dignef

  1 jaar geleden
  Ik hoop dat hij van P Laurent is en dat ze er allebei veel plezier aan beleefd hebben bij het maken iedereen tevreden toch
 • Florent Verhaeghe

  1 jaar geleden
  Ieder kind heeft het recht zijn biologische vader te kennen en Clement weet precies wie zijn vader is. En wij weten het in ons binnenste ook. Sommige potjes moeten gedekt blijven. We zijn toch niet naïef. ET ALORS ( Mitterand ex President van Frankrijk over zijn buitenechtelijke dochter ) Verhaeghe Florent
 1. Herman Verbruggen reageert op ontmaskering ‘The Masked Singer': “Wie volgens mij wint? Dat figuurtje met internationale kwaliteiten”
  TV

  Herman Verbruggen reageert op ontmaske­ring ‘The Masked Singer': “Wie volgens mij wint? Dat figuurtje met internatio­na­le kwalitei­ten”

  Hij moest als eerste ‘The Masked Singer’ verlaten, het was een teleurstelling voor Herman Verbruggen, vertelt hij aan Senne van Showbits. “Dat gevoel kwam vanuit een oprecht engagement. Het feit dat je verder denkt, en al aan het repeteren bent voor het tweede nummer", klinkt het. Hij vertelt welke nummers we nu dan moeten missen, of hij blij was met z'n kostuum en wie volgens hem de show gaat winnen. “Het is iemand met internationale kwaliteiten, en een stem die voor het programma een cadeau is.”