Simon Mouton Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Simon Mouton Photo News

Ex-Kampioenen Danni Heylen en Marijn Devalck zijn 70 geworden: “Moeilijk dat ik steeds afhankelijker word van anderen”

Showbizz“Verliefd worden op elkaar? Daarvoor zijn we té verschillend. Maar we zien elkaar wel graag, hé.” Marijn ‘Boma’ Devalck (70) zegt het met warmte in zijn stem, Danni ‘Pascalleke’ Heylen (70) knikt instemmend. Zowel op tv als op de planken zijn ze weer samen te bewonderen. In een dubbelgesprek praten ze over de dood van Johny Voners, hun vriendschap die al meer dan dertig jaar standhoudt, en de schrik voor het ouder worden. “Als ik zie hoe vlug die 21 jaar ‘F.C. De Kampioenen’ zijn voorbijgegaan, denk ik: in het slechtste geval heb ik nog tien jaar. Dat is niks meer, dat vind ik wel beangstigend.”

1 reactie

 • Guido Ceuleers

  3 maanden geleden
  Mevrouw Heylen, laat u niet gaan. Ik ben 74 , heb een gesprongen appendix en darmkanker overwonnen, en ik ben nog steeds van niemand afhankelijk. Jong blijven zit niet in uiterlijk mooi blijven, maar in je hersenen !
 1. Sam De Bruyn opent webshop met duurzaam reismateriaal: “Maar als een collega bij de radio even uitvalt, mogen ze me altijd bellen”
  Showbizz
  1

  Sam De Bruyn opent webshop met duurzaam reismateri­aal: “Maar als een collega bij de radio even uitvalt, mogen ze me altijd bellen”

  Radiomaker Sam De Bruyn (35) opent vandaag de ‘digitale deuren’ van zijn gloednieuwe webshop Skolto. Op de site kan je heel wat reismateriaal vinden dat een ecologisch alternatief is voor gekende reisspullen. De Bruyn kreeg voor de site hulp van niemand minder dan zijn man Wannes, die zelf gespecialiseerd is in duurzaamheid. “Hoewel met je man samenwerken een serieuze relatietest kan zijn, loopt het voor ons momenteel supergoed.”
 2. ‘Telefacts’ toont vanavond exclusief interview met Alec Baldwin: “Je ziet een gebroken man, maar is dit echt of een beetje gespeeld?”
  Play

  ‘Telefacts’ toont vanavond exclusief interview met Alec Baldwin: “Je ziet een gebroken man, maar is dit echt of een beetje gespeeld?”

  Vanavond toont ‘Telefacts’ exclusief een lang interview met Alec Baldwin, de 63-jarige acteur die betrokken was bij het dodelijke schietincident op de filmset van ‘Rust’. Hoe is het ongeval kunnen gebeuren en wat doet zoiets met een mens? “Je ziet een gebroken man”, zegt Birgit Van Mol van ‘Telefacts’. “Maar af en toe kan je je afvragen: is dit echt of is dit een beetje gespeeld? Dat moet de kijker zelf bepalen.” Bekijk hierboven een vooruitblik met Birgit Van Mol bij HLN LIVE.