Simon Mouton Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Simon Mouton Photo News

Ex-Kampioenen Danni Heylen en Marijn Devalck zijn 70 geworden: “Moeilijk dat ik steeds afhankelijker word van anderen”

Showbizz“Verliefd worden op elkaar? Daarvoor zijn we té verschillend. Maar we zien elkaar wel graag, hé.” Marijn ‘Boma’ Devalck (70) zegt het met warmte in zijn stem, Danni ‘Pascalleke’ Heylen (70) knikt instemmend. Zowel op tv als op de planken zijn ze weer samen te bewonderen. In een dubbelgesprek praten ze over de dood van Johny Voners, hun vriendschap die al meer dan dertig jaar standhoudt, en de schrik voor het ouder worden. “Als ik zie hoe vlug die 21 jaar ‘F.C. De Kampioenen’ zijn voorbijgegaan, denk ik: in het slechtste geval heb ik nog tien jaar. Dat is niks meer, dat vind ik wel beangstigend.”

1 reactie

 • Guido Ceuleers

  1 jaar geleden
  Mevrouw Heylen, laat u niet gaan. Ik ben 74 , heb een gesprongen appendix en darmkanker overwonnen, en ik ben nog steeds van niemand afhankelijk. Jong blijven zit niet in uiterlijk mooi blijven, maar in je hersenen !
 1. Met Harry en Meghan op de eerste rij: Ellen DeGeneres en echtgenote Portia hernieuwen hun geloften
  Play
  Celebrities

  Met Harry en Meghan op de eerste rij: Ellen DeGeneres en echtgenote Portia hernieuwen hun geloften

  Ellen DeGeneres (65) was afgelopen dinsdag helemaal klaar om de 50ste verjaardag van haar echtgenote Portia deRossi (50) te vieren, maar deze laatste had nog een verrassing in petto voor haar grote liefde. deRossi had inderdaad een aantal van hun beste vrienden uitgenodigd. Alleen bleek het niet om een verjaardagsfeestje, maar om de hernieuwing van hun geloften te gaan...
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.