Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
PREMIUM
© Kristof Ghyselinck

Ex-K3’tje Kristel Verbeke voelt de jaren al wegen: “Ik zeg soms tegen Gene: ‘Sorry liefje, het beste is eraf’”

ShowbizzLaat Kristel Verbeke (46) een cijfer op haar Geluksrapport plakken en ze gaat zonder nadenken voor een dikke acht. “Ik hoef niet meer zo nodig in ’t gareel te lopen en voor iedereen goed te doen”, zegt ze in ‘Dag Allemaal’. Al maakt ze zich wel zorgen over allerhande kwaaltjes, én over haar puberende dochters. “Wat ik ook zeg tegen Nanou en Lily, het stuit op tegenkanting. Da’s lastig.” 

6 reacties

 • Hilde Weymeersch

  2 maanden geleden
  dIE Heeft toch een goed leven en geld genoeg. Als nu het beste er al af is wat gaat ze dan zeggen als ze 20 jaar ouder is . Gaat ze dan naar een rusthuis. En haar ventje , wat gaat die dan doen. Voor een home heeft ze geld genoeg. Ze moet niet meer werken als ze dat wilt. Genoeg verdient met K3. Jan met de pet moet tot zijn 67 jaar gaan werken. En maar klagen en zagen. Kunnen die nog iets anders.
 • dirk gommaerts

  2 maanden geleden
  Ik geef haar gelijk. Als je altijd op top niveau hebt gepresteerd is dat zo. Waarom zijn er zo weinig topsporters na hun 40ste. Je recupereert minder snel en je bent vatbaar voor kwetsuren. Ik ben nu 64 en na mijn 50ste was het vet van de soep. En rondom mij zie ik hetzelfde gebeuren. Wie de natuur ontkent, kent zichzelve niet.
 • Henri vanderhoven

  2 maanden geleden
  Opvoeden is een werkwoord en niet toegeven aan alles wat de wereld voorspiegelt getuigt van een goede opvoeding. Al de rest kweekt ongelukkige mensen van later.
 • Andy De Schieter

  2 maanden geleden
  Vanaf de 45 komt het verval des te sneller. Een lichaam begint sterk te veranderen. De ontevredenheid des te meer en sneller.
 • Wendy Van Meel

  2 maanden geleden
  Maar vrouwtje toch. Je bent nog zo jong! Ze doet net of ze is in haar 60 ...
 1. Chris Martin van Coldplay begroet honderden fans aan Brussels hotel: “Al tien jaar fan van hun muziek... en de charismatische frontman natuurlijk”
  Play
  Brussel

  Chris Martin van Coldplay begroet honderden fans aan Brussels hotel: “Al tien jaar fan van hun muziek... en de charismati­sche frontman natuurlijk”

  Voor hotel Amigo, op een steenworp van de Brusselse Grote Markt, verzamelden maandag opnieuw honderden fans van Coldplay. De Britse band verblijft er tijdens de concertreeks in het Koning Boudewijnstadion. Sommige fans stonden al enkele uren aan te schuiven, maar om 15.30 uur maakte leadzanger Chris Martin (45) toch een – weliswaar korte - verschijning.