Ex-deelnemer Christophe haalt uit naar tv-makers ‘Blind getrouwd’: “Toxisch beeld dat Dziubi het ‘vrouwtje’ is”

ShowbitsKleine rel in ‘Blind getrouwd’-land. Ex-deelnemer Christophe Ramont dropte op Twitter een bommetje over het tweede homohuwelijk in het programma, dat van Dziubi en Brecht. “Het toxisch beeld dat ook als twee mannen trouwen er een mannetje en een vrouwtje is, blijkbaar is Dziubi het vrouwtje”, klinkt hetop sociale media. Heeft Christophe hier een punt? Showbits vraagt het aan Dziubi zelf.

17 reacties

 • Régine Dumortier

  4 maanden geleden
  Heel moedig om hierover te getuigen. Ik wens jullie veel geluk samen.
 • Bart Rotty

  4 maanden geleden
  Het is ook nooit goed voor die gasten! Jongens toch. Ik vind de mannen trouwens het beste koppel van de serie.
 • Eddy Jans

  4 maanden geleden
  De kandidaten hebben vrijwillig gekozen om aan iets mee te doen waar de kijkcijfers belangrijk zijn met voor en tegens++. Maar wie zijn wij om kritiek te geven op de manier waarop betrokkenen hun relatie lnvullen.
 • Tania Panis

  4 maanden geleden
  Dat zullen zij toch wel zelf uitmaken wie wie is of wil zijn, daar hoeft Christophe zich toch niet mee te moeien. Dat iedereen zich voor te beginnen zich in zijn eigen huishouden moeit hé, zou al een stuk gemakkelijker zijn.
 • Kristien Foubert

  4 maanden geleden
  Christoff zijn huwelijk strandde, dus dat was geen goed voorbeeld van hoe het moet vol . Laat Dziubi gewoon zichzelf zijn, dat maakt hem juist aantrekkelijk.
 1. Priscilla Presley maakt officieel bezwaar tegen testament van overleden dochter Lisa Marie Presley
  CELEBRITIES

  Priscilla Presley maakt officieel bezwaar tegen testament van overleden dochter Lisa Marie Presley

  Priscilla Presley (77) betwist de authenticiteit en geldigheid van het testament van de overleden Lisa Marie Presley. Volgens haar is de datum op het document verdacht, haar naam verkeerd gespeld en ziet de handtekening van Lisa Marie er “anders uit dan haar gewoonlijke handtekening.” Priscilla heeft nu officieel bezwaar aangetekend tegen het testament van haar dochter en vraagt de rechter om Lisa Marie Presley te verwijderen als beheerder van het fonds waarin het fortuin van haar overleden ex-man, Elvis Presley, beheerd wordt.
 1. Anne Hathaway steelt de show tijdens feestje in Parijs: “Met haar wil je uitgaan”
  Play
  Celebrities

  Anne Hathaway steelt de show tijdens feestje in Parijs: “Met haar wil je uitgaan”

  Mensen op sociale media dromen weg door de dansmoves van Anne Hathaway (40). De actrice was aanwezig op een feest in Parijs, georganiseerd door het modehuis Valentino. Op beelden is te zien hoe Anne een leuke tijd beleeft en zingt en danst op heel wat bekende nummers. Aanwezigen deelden de beelden op het internet en heel wat mensen lijken er geen genoeg van te krijgen. “Ze ziet er perfect uit, ik wil met haar uitgaan”, schrijft iemand bij een video op TikTok.