Evy Gruyaert
Volledig scherm
PREMIUM
Evy Gruyaert © Dieter Bacquaert

Evy Gruyaert presenteert opnieuw ‘Stukken van Mensen’: “Voor mij moet iets niet veel geld kosten om het mooi te kunnen vinden”

ShowbizzIn ‘Stukken van Mensen’ passeren sinds vorige week opnieuw pareltjes van objecten, maar de grootste schatten van presentatrice Evy Gruyaert (41) zitten gewoon thuis, bij haar partner Frederik (42): hun kinderen Alec (8) en Helena (4). “Al ga ik niet ontkennen dat ik blij ben dat ze voorlopig gewoon naar school kunnen gaan”, zegt ze.

 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Opletten geblazen voor naalden in sluikstort in ‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’
  Play
  De Vuilste Jobs van Vlaanderen

  Opletten geblazen voor naalden in sluikstort in ‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’

 2. "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?
  Play
  Popquiz

  "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?