Evy Gruyaert en Sven Mary in 'Therapie' op Canvas
Volledig scherm
PREMIUM
Evy Gruyaert en Sven Mary in 'Therapie' op Canvas © VRT

Evy Gruyaert en Sven Mary over hun therapie: "Veel mensen vonden dat ik geen recht had om me slecht te voelen"

TVEen strenge advocaat en goedlachse presentatrice die getuigen over hun psychologische problemen: je ziet het niet elke dag. In het tweede seizoen van ‘Therapie’ op Canvas kunnen we opnieuw binnengluren bij psychologische consultaties, en deze jaargang praten ook enkele bekende Vlamingen over hun ervaring met therapie. Wij spraken twee van hen. “De angstgevoelens zullen nooit volledig verdwijnen”

7 reacties

 • Jenny stevens

  4 maanden geleden
  Ach andere mensen maken veel meer mee,maar wij zijn geen B V s en moeten het ook maar verwerken dat blijft je je ganse leven achtervolgen hoor !
 • guy claeys

  4 maanden geleden
  Respect inderdaad. We gaan die twee mensen nu totaal anders, met heel veel positiviteit, bekijken
 • FRANS DE ROUCK

  4 maanden geleden
  Eerijk,dapper die getuigegissen gaan veel mensen helpen.Het bewijst hoe bekend je ook mag zijn je niet ontsnapt äan qngst,twijfels en familiale problemen.Evy heeft haar hart en ziel blootgelegd supper dapper . Het ga je goed Evy.
 • Johan Aerts

  4 maanden geleden
  Welke titel je ook mag hebben je bent ooit dat kleine kind geweest dat is groot geworden en zijn weg heeft gebaand in deze geke wereld. De kunst van vandaag gewoon proberen te doen laat die zogenaamde vooruitgang maar aan je voorbij gaan alleen dan blijf je gezond.
 • Philippe Pierre

  4 maanden geleden
  Respect, velen zetten jullie op een verhoog maar zie , jullie zijn ook maar mensen