Evi Hanssen en haar Kurt zijn getrouwd.
Volledig scherm
Evi Hanssen en haar Kurt zijn getrouwd. © Instagram

Evi Hanssen is getrouwd met haar Kurt

showbizzHet is een onvergetelijk weekend geworden voor Evi Hanssen (43). De presentatrice trouwde met haar grote liefde Kurt Loyens (53), zo toonde ze op sociale media. De twee zijn zo’n vier jaar een koppel.

 1. Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs
  Livios

  Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs

  De keuken is vaak de eerste ruimte die je vernieuwt, nadat je een huis of appartement hebt gekocht. We willen deze ruimte meestal anders, beter, meer naar onze eigen smaak en behoefte inrichten. Maar het budget strooit meer dan eens roet in het eten: de gemiddelde prijs voor een volledig uitgeruste keuken ligt namelijk op zo’n 10.000 à 15.000 euro. Bouwsite Livios geeft vijf praktische tips om de prijs te drukken.
 2. Evi Hanssen: “Je kan strijden voor vanalles. Maar als je al niet gewoon vriendelijk kan zijn tegen je buurman, láát het dan”
  PREMIUM

  Evi Hanssen: “Je kan strijden voor vanalles. Maar als je al niet gewoon vriende­lijk kan zijn tegen je buurman, láát het dan”

  Ooit was haar leven woelig en haar liefdesparcours hobbelig, tegenwoordig is Evi Hanssen één brok standvastigheid en innerlijke rust. Verliefd, verloofd, bijna getrouwd en straks ook samen onder één dak: alles wat ze had gezworen nooit nog te doen, ineens was het er. “Laatst liep ik over de heide en kreeg ik zomaar ineens de tranen in m’n ogen. Mijn lief, mijn job, mijn kinderen: shit zeg, hoe fantastisch allemaal niet?