De cast van 'The O.C.'
Volledig scherm
PREMIUM
De cast van 'The O.C.' © iMDb

Evenveel drama in het echt als op het kleine scherm: acteurs van ‘The O.C.’ vliegen elkaar in de haren

CelebritiesOp tv waren ze de beste vrienden, maar in het echte leven liep het wel even anders tussen de cast van ‘The O.C.’. De populaire nilliesreeks over een groepje rijkeluizen uit Orange County in Californië liep in 2007 af, maar de gevolgen van hun tijd op de set zinderen nog altijd na. Mischa Barton (35), één van de belangrijkste hoofdrollen uit de reeks, liet zich afgelopen week vernietigend uit over haar collega’s. “Toen mochten vrouwen nog niet vertellen over hoe ze behandeld werden”, klonk het. Haar co-sterren kunnen er niet om lachen en wijzen net Barton aan als schuldige. Wat was daar allemaal gaande op de set?

0 reacties

 1. INTERVIEW. Liam Neeson voor het eerst op de set met zijn zoon: “Het deed ons terugdenken aan de dood van mama, dat was pijnlijk”
  Film
  1

  INTERVIEW. Liam Neeson voor het eerst op de set met zijn zoon: “Het deed ons terugden­ken aan de dood van mama, dat was pijnlijk”

  Eindelijk weer films in de bioscoop na een lange coronaperiode zonder blockbusters. Vandaag nog ging ‘Made in Italy’ in première, de allereerste film waarin wereldster Liam Neeson (69) en zijn zoon, Michael Richardson (26), samen op de set staan. De twee vertellen over hun samenwerking, en over de herkenbare factoren in het script. “Er waren momenten waarop ik dacht dat ik in tranen uit zou barsten.”
 2. Herkenbaarheid ten top: deze series laten Gen Z en millennials niet onberoerd

  Herkenbaar­heid ten top: deze series laten Gen Z en millenni­als niet onberoerd

  Met deze treffende, herkenbare series zal elke (post-)millennial zich ongetwijfeld meer dan eens kunnen identificeren. Wij bundelden in onze Kijkgids de strafste personages en hun typische struggles. In het nieuwe ‘F*** You Very, Very Much’ (Streamz) volgen we drie chaotische hartsvriendinnen, het gitzwarte ‘The End of the F***ing World' (Netflix) vertelt het duistere verhaal van zelfverklaard psychopaat James en ook het indrukwekkende ‘I Am Not Okay With This’ (Netflix) spreekt tot de verbeelding.