Loredana en Pat Krimson
Volledig scherm
Loredana en Pat Krimson © Photo News/Pieter-Jan Van Stockstraeten/Instagram

Even werd Westende een trouwzaal: Loredana in bruidsjurk op ‘Tien om te Zien’

BVZe zijn verloofd, maar tot een huwelijk tussen Pat Krimson (57) en Loredana De Amicis (36) kwam het voorlopig nog niet. Al hebben ze wél al eens geoefend voor hun grote dag, tijdens hun optreden in ‘Tien om te Zien’. 

2 reacties

 • Herman De Boeck

  4 maanden geleden
  @Lisette. Je hebt gelijk als je bedoelt dat alles steeds meer gecommercialiseerd wordt. De hoge hekkensluiter en de zwarte doeken werden geplaats om praktische redenen en veiligheidsoverwegingen. De doorstroom op de zeedijk moest gegarandeerd blijven. Indien er daar ook een massa kijkers stonden was er geen passage meer mogelijk.
 • Lisette Nelissen

  4 maanden geleden
  Ik lees op.sites van tweede verblijvers dat het dan wel gratis aangekondigd was maar dat alles afgezet is met hoge hekkens en zwart doek. Zelfs wie een terras op de zeedijk heeft ziet niets. De tijd van het volksfeest in Blankenberge is voorgoed voorbij. We kunnen best gewoon niet naar de uitzending kijken als tegenreactie
 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.