Prinses Irene en Hugo Carlos
Volledig scherm
PREMIUM
Prinses Irene en Hugo Carlos © WFA

Even choquerend als de Megxit: hoe prinses Irene haar thuisland op zijn kop zette met haar bekering én huwelijk

RoyaltyLang voor Harry (36) en Meghan (39) en hun befaamde uittocht uit het Britse koningshuis, was er prinses Irene der Nederlanden (81). Ook zo'n koninklijke rebel, die voor de liefde haar recht op de troon afstond. Maar niet voordat ze eerst heel Nederland choqueerde met uitspraken over het regime van Franco, een bekering en haar verloving met een Spaanse troonpretendent. “Irene heeft zo’n beetje iedereen tegen zich in het harnas gejaagd.”

  1. Huis van Younes en Eline uit ‘Huis gemaakt’ staat te koop voor 395.000 euro: “Je ziet dat er hart en ziel in gestoken is”
    TV

    Huis van Younes en Eline uit ‘Huis gemaakt’ staat te koop voor 395.000 euro: “Je ziet dat er hart en ziel in gestoken is”

    Bloed, zweet en tranen staken Younes (28) en Eline (25) in hun droomhuis. In het VTM-programma ‘Huis gemaakt’ grepen ze helaas nét naast de hoofdprijs en zagen ze hun zelf verbouwde huis aan zich voorbijgaan. Ondanks de crowdfunding die achteraf werd opgestart, waarmee meer dan 30.000 euro werd opgehaald, konden ze het huis in Koersel (Limburg) niet zelf bekostigen. Daarom bevindt de woning zich sinds vandaag op de huizenmarkt, met een prijskaartje van 395.000 euro.