Eveline Hoste is meer dan 13 kilo kwijt: “Ik kan opnieuw in mijn trouwkleed”

Eveline Hoste.
Kristof Ghyselinck Eveline Hoste.
Eveline Hoste (38), Miss Belgian Beauty 2001, is heel wat kilo’s afgevallen. “Ik vond dat het tijd was om gezonder te gaan eten en tijd in mezelf te investeren”, vertelt Eveline in Story.

“Ik heb ook eindelijk eens echt het voedings- en trainingsadvies van mijn man (voormalig profvoetballer Bjorn De Wilde, die al jaren aan de slag is als personal trainer, red.) en andere deskundigen gevolgd. Ik moest echt af van al die suikers, en van de overtollige kilo’s die na mijn twee zwangerschappen en onregelmatig leven als ondernemer zijn blijven hangen. En dat is gelukt. Ik moest regelmatiger eten, waardoor ik zelfs meer moest eten dan daarvoor, maar wel het juiste. Ik ben zo’n 13,5 kilo afgevallen, kan weer alles dragen wat ik wil en ik kan ook opnieuw in mijn trouwkleed van elf jaar geleden”, vertelt Eveline trots.

Eveline Hoste met haar dochter Helene Victoire in februari.
Dieter Bacquaert Eveline Hoste met haar dochter Helene Victoire in februari.
Kristof Ghyselinck3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Luc Desmet

    Dirk Waarom zou dat niet mogen? Gaat het niet om haar gezondheid?

  • Luc Desmet

    Fijn; maar "mijn onregelmatige leven als ondernemer" is echt wel een excuus van jewelste. Eet gewoon gezonder en snoep minder. Kom zeg.

  • Ivan Hessels

    En nu vasthouden hé. Bij de meesten onder ons is het jojo-en.