Exclusief voor abonnees

Eva Pauwels heeft haar demonen definitief bezworen, maar: “Ik vind het heel jammer dat Jacques me nu al jaren negeert”

Eva Pauwels
Kristof Ghyselinck Eva Pauwels
“Mijn ouders zouden liever hebben dat ik me gedeisd hou, maar ik mag toch wel zeggen dat het goed met me gaat?” Na jaren van stilzwijgen laat Eva Pauwels (43) weer van zich horen. Ze heeft haar leven gebeterd, vertelde ze zopas. En dus vindt Eva het tijd voor een volgende stap: het contact met haar kinderen helemaal herstellen en weer toegelaten worden in het leven van hun vader, Jacques Vermeire (69). Haar recente, weinig flatterende uitlatingen over hem schaaft Eva nu bij in Dag Allemaal. “Ik zou zo graag weer normaal contact hebben met hem.”

Je hebt 7% van dit artikel gelezen
9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Griet Stuyts

  Tja Eva, je hebt wijze ouders, dus ik zou hun raad opvolgen. Blij dat je zover bent geraakt, maar denk dat niemand hierop zit te wachten om dit uit de media te vernemen. Laat Jaak Vermeire na zoveel jaren ook zijn eigen leven leiden, hij heeft het waarschijnlijk ondertussen allemaal wat verwerkt naast al het andere leed wat hij kende. Hij zorgt goed voor jullie kinderen en dat is de enige verplichting en binding die hij heeft. Het ga je goed, maar zoek aub niet opnieuw “de boekskes” op.

 • marie-claire de bosscher

  veel succes Eva, maar denk dat sommige mensen het echt niet zien zitten om jou terug in hun leven toe te laten... je hebt veel kansen gekregen en ze niet genomen, geduld is niet eindeloos !

 • Soetkin Everaert

  Je bent nooit genezen van alcoholisme...blijft helaas een strijd elke dag...

 • Severien De smedt

  Regel dat prive en niet in de media

 • imke de meester

  Wat had je nu verwacht Eva ? Dat hij met een boeket rode rozen zou afkomen, dat hij je met open armen in zijn huis zou binnen nemen ? Dat hij de emmer met de spons boven haalt en alles van het verleden weg veegt ? Wees nu eens een beetje realistisch ? Ik den dat hij heel goed zijn best heeft gedaan om jullie kind een degelijke opvoeding te geven, een thuis te bezorgen.