Eva Pauwels.
Volledig scherm
PREMIUM
Eva Pauwels. © Johan Jacobs

Eva Pauwels blikt terug op woelig verleden: “Al mijn liefdeskeuzes waren verkeerd”

Showbizz“Het gaat goed, heel goed.” Dat vertelde Eva Pauwels (44) in de studio bij Micha Marah in ‘Hadiemicha’ op MENT TV. De ex-vrouw van Jacques Vermeire (69) is nu anderhalf jaar nuchter. “Ik timmer aan de weg om me te settelen, met mijn Charlie.” En nee, dat is geen nieuwe liefde. Charlie is Eva’s therapiehond die ze een jaar geleden in huis nam.

 1. Het mysterie van de rode tentjes in ‘Thuis’ is opgelost: niet Frank maar wel Xander is de tweede dode
  Play
  TV

  Het mysterie van de rode tentjes in ‘Thuis’ is opgelost: niet Frank maar wel Xander is de tweede dode

  De soapfans hebben er lang op moeten wachten, maar in ‘Thuis’ is het mysterie van de twee rode tentjes eindelijk opgelost. De makers hadden bij de start van het nieuwe seizoen verklapt dat er twee doden zouden vallen. Na de moord van Jacques (Peter Van de Velde) op Jasper (Kristof Verhassel) was het uitkijken naar de identiteit van het tweede slachtoffer. En dat werd niet Frank (Pol Goossen) maar wel Xander (Pieter Jan De Paepe).
 2. Nieuwe documentaire onthult: “Prinses Diana vond Charles incapabel om koning te worden”
  Royalty

  Nieuwe documentai­re onthult: “Prinses Diana vond Charles incapabel om koning te worden”

  De Britse prinses Diana wou dat haar echtgenoot Charles een stap opzij zou zetten als erfgenaam omdat ze hem niet capabel vond om koning te worden. Dat vertelde ze in 1995, twee jaar voor haar dood, aan Max Hastings, journalist bij de Britse krant Daily Telegraph. Ze verklaarde toen ook dat haar huwelijk een hel was. De onthullingen zijn nu te zien in de nieuwe documentaire ‘Diana: The Truth Behind the Interview’.
 3. Eva Pauwels heeft haar demonen definitief bezworen, maar: “Ik vind het heel jammer dat Jacques me nu al jaren negeert”
  PREMIUM
  Showbizz

  Eva Pauwels heeft haar demonen definitief bezworen, maar: “Ik vind het heel jammer dat Jacques me nu al jaren negeert”

  “Mijn ouders zouden liever hebben dat ik me gedeisd hou, maar ik mag toch wel zeggen dat het goed met me gaat?” Na jaren van stilzwijgen laat Eva Pauwels (43) weer van zich horen. Ze heeft haar leven gebeterd, vertelde ze zopas. En dus vindt Eva het tijd voor een volgende stap: het contact met haar kinderen helemaal herstellen en weer toegelaten worden in het leven van hun vader, Jacques Vermeire (69). Haar recente, weinig flatterende uitlatingen over hem schaaft Eva nu bij in Dag Allemaal. “Ik zou zo graag weer normaal contact hebben met hem.”