Exclusief voor abonnees

Eva Daeleman: "Seksuele energie werkt bevrijdend voor lichaam en geest"

Eva Daeleman. Styling: Sarah Roelstraete. Hair & Make-up: Leonie Gysel.
Jef Boes Eva Daeleman. Styling: Sarah Roelstraete. Hair & Make-up: Leonie Gysel.
Eva Daeleman botste tegen een gemene burn-out aan, overleefde de aanslagen op Zaventem en zei haar droomjob bij MNM op voor een ander, vrijer leven als yogalerares en lifecoach. In ‘omdat het kan’ vertelt ze over die transformatie. Een inspirerend boek met bekentenissen (‘Ik ben een seut’), humor (‘Emoties zijn als onderbroeken’) en tips om het zuchtende leven wat lichter te maken (‘Ik laat mijn klanten het graag eens volle bak uitschreeuwen’).

"Na maanden in mijn beschermde cocon weer naar buiten voor interviews over mijn boek. Megaspannend, ook wel wat onzeker, maar alles is anders.’ Dat postte ze eind ­augustus op haar Instagram-account. Niet veel later stond ze weer vol in het nieuws. Een wakkere journaliste had in Eva’s nieuwe boek 'Omdat het kan' een smeuïge passage ontdekt en besloten dat daar een wereldprimeur inzat: ‘Mijn eerste orgasme kreeg ik pas op mijn 25ste’. 

Je hebt 3% van dit artikel gelezen
7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Patrick De pauw

  ik vind dit grensoverschrijnend gedrag

 • Dick De Zeure

  Seksuele energie zonder al dat gedoe,simpel...een blauw pilleke.

 • Jos Schepens

  En aandacht werkt waarschijnlijk ook bevrijdend!

 • pietertje Kamp

  Laten we die dan samen verbranden, die energie he...

 • Carlo Verstappen

  Daarin moet ik haar gelijk geven.