Eurosongkenner André Vermeulen in gesprek met Daimy Van den Eede
Volledig scherm
Eurosongkenner André Vermeulen in gesprek met Daimy Van den Eede © HLN LIVE

Eurosongkenner André Vermeulen over de finaleplaats van Hooverphonic: “Heb er altijd al in geloofd”

SongfestivalVoor Hooverphonic was het bang afwachten, maar Eurosongkenner André Vermeulen was wel zeker van zijn stuk. De finaleplaats van onze Belgische inzending komt voor hem dan ook niet als een verrassing.

8 reacties

 • Steven van Nieuwenborgh

  8 maanden geleden
  Ik blijf geloven dat ze een prachtige song hadden eerst was ik er geen fan van maar als je twintig jaar geleden ziet niemand dat zo zuiver zingt ik blijf geloven België heeft top zangers en zangeressen en dit jaar was top pffff je kan altijd kritiek geven tja wat is de winnaar nu amai is dat top ????
 • Alain Van ranst

  8 maanden geleden
  Wat een ommekeer van onze vrienden hier. Ik heb er altijd in geloofd. Nu ze naar de finale gaan kan niemand ze nog afbreken. Niemand ging kijken ,ik alleen als ik hier de commentaren las deze week. Leg dus jullie trots neer en duw je land naar de TOP
 • Yves Steenssens

  8 maanden geleden
  Prachtig nummer tussen alle kitsch .
 • Jan peeters

  8 maanden geleden
  Prachtige song tussen al die andere rommel!
 • Michel Wanquet

  8 maanden geleden
  En na de finale zegt Patrick Vriends : ik heb er altijd in geloofd
 1. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.