Erik Van Looy en Kevin Janssens voetballen tegen kanker

Erik Van Looy, Kevin Janssens en Gunther Lesage zijn er net zoals vorig weer bij.
Kristof Ghyselinck Erik Van Looy, Kevin Janssens en Gunther Lesage zijn er net zoals vorig weer bij.

Op 30 december trekt Erik Van Looy (55) zijn voetbalschoenen nog eens aan voor een galamatch ten voordele van Stichting Tegen Kanker. Samen met bekende vrienden als Kevin Janssens, Guga Baúl, Ruben Van Gucht, Dimitri Leue, Gunther Lesage en Miguel Wiels neemt ‘De Slimste Mens’-presentator het op tegen een selectie van ex-Rode Duivels, zoals Bart Goor en Wesley Sonck. De match op de voorlaatste dag van het jaar is de traditionele afsluiter van de Domo Kunstgras Cup, een groots opgezet indoortornooi met een honderdtal jeugdploegen, dat van 27 tot en met 30 december al voor de vijfde keer wordt georganiseerd.

“Ik schrik er elk jaar zelf van hoe makkelijk het is om al deze topgasten bij elkaar te krijgen”, zegt initiatiefnemer en ex-Rode Duivel Leo Van der Elst. “Maar ja, zij voetballen nu eenmaal graag en hebben allemaal evenveel goesting om de toeschouwers waar voor hun geld te geven. Het showgedeelte zal zeker weer hoog liggen. En dan denk ik niet alleen aan de klasseflitsen van Kevin Janssens, maar ook aan de dubbele flikflaks van Dimitri Leue, de ongewone manier waarop elke goal wordt gevierd en de grappige randanimatie.”

Gewezen toparbiter Frank De Bleeckere leidt alles in goede banen vanaf 19 uur in Tolhuis Gent.

Info: domokunstgrascup.be
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.