Montana, Martien, Erica en Maxime Meiland
Volledig scherm
Montana, Martien, Erica en Maxime Meiland © /

Erica Meiland stapt in de politiek: “Ik ben heel onervaren”

ShowbizzErica Meiland (58), de vrouw van Martien Meiland, is verkozen in gemeenteraad van Noordwijk. De televisiepersoonlijkheid uit ‘Chateau Meiland' kreeg 305 voorkeurstemmen. 

24 reacties

 • patrick de bock

  8 maanden geleden
  Ze mag zich gerust kandidaat stellen. Maar als ze verkozen raakt zegt dat veel over het niveau van onze noorderburen
 • Frans Van Hoyweghen

  8 maanden geleden
  Dus het zijn de mensen zelf die er bv of bn van maken.
 • luc dierick

  9 maanden geleden
  Michel Recent waren er in Nederland landelijke verkiezingen met een opkomst van 50 % en de traditionele partijen behalen nog amper 25%van de stemmen Straks zijn ze van het toneel verdwenen De partijpolitiek word langs om meer uitgespuwd door de Nederlanders
 • harry adriaensen

  9 maanden geleden
  oei oei wat een drama weeral hieronde, het is maar gemeentepolitiek hoor ! Wat beslissen die ? De kleur van de deur bij het genderneutrale woke wc kotje en de hoogte van de haag aan 't kerkhof. Een rechtuit madam met poten aan haar lijf, ervaring met werken, handenarbeid, verkeer, ondernemen, onderhandelen én financieën ! Dat is al heel wat anders dan het bureaumeubilair dat in Belgie verkozen wordt, mama's kindjes die nooit gewerkt hebben en al heel hun leven op de kap vd staat toeteren.
 • John Smith

  9 maanden geleden
  Ze zal snel terugkomen van dit idee. Ze is niet politiek correct genoeg ,en uren aan beeldmateriaal zal zich tegen haar keren. Mocht ze oprecht zijn zal de politiek haar terug uitspuwen. Als ze vals genoeg is zal ze zeker kunnen blijven. Wij hebben ook een cafebaas ,judo coach ,enz . Waarom zij niet.
 1. KIJK. Na Winnie The Pooh en Bambi krijgt ook ‘The Grinch’ een horrorfilm: “Hij komt terug voor bloed”
  Play
  Film

  KIJK. Na Winnie The Pooh en Bambi krijgt ook ‘The Grinch’ een horrorfilm: “Hij komt terug voor bloed”

  Het is weer zover: tijd voor kerstfilms. De kerstklassieker ‘The Grinch' hoort zeker thuis in dat rijtje, maar nu zullen de liefhebbers een hele nieuwe kant van het groene monster te zien krijgen in ‘The Mean One’. Na Winnie The Pooh en Bambi zal ook de kersthatende Grinch in een horrorjasje worden gestoken. De makers losten alvast de eerste beelden. Deze zijn hierboven te bekijken.
 2. Verdwenen 'Spring'-actrice Anneleen Liégeois leidt nomadenbestaan in Portugal en toont dat in opmerkelijke YouTube-video's
  Play
  Showbits
  43

  Verdwenen 'Spring'-actrice Anneleen Liégeois leidt nomadenbe­staan in Portugal en toont dat in opmerkelij­ke YouTube-vi­deo's

  Hoogdagen opnieuw voor de fans van ‘Spring’, want vier dagen lang viert de groep een tijdelijke reünie tijdens de ‘Studio 100 Rewind Party’ in het Sportpaleis. Eén naam ontbreekt wel: Anneleen Liegéois (42). Na ‘Spring’ speelde ze onder meer mee in ‘Wittekerke’ en ‘Familie’. Superpopulair was ze, maar plots had Anneleen er genoeg van. “In 2010 zette ze een punt achter haar publieke carrière”, zo staat te lezen op haar Wikipedia-pagina. Showbits ging praten met Cara Van der Auwera en vond op die manier toch een spoor dat leidde naar Anneleen.
 1. Dwayne 'The Rock' Johnson koopt álle Snickers uit winkel waar hij vroeger chocoladerepen ging stelen
  Play
  Celebrities

  Dwayne 'The Rock' Johnson koopt álle Snickers uit winkel waar hij vroeger chocolade­re­pen ging stelen

  Dwayne Johnson (50) bracht een winkeltje uit zijn jeugd een bezoekje met speciale reden. Toen ‘The Rock’ 14 jaar oud was, ging hij elke dag naar die winkel om een Snicker te stelen. Hij had er zelf geen geld voor. Maar jaren later wil de acteur het goedmaken door alle Snickers die in de rekken lagen op te kopen. Bovendien betaalde hij ook de boodschappen van alle aanwezigen in de winkel. Zelf zegt Dwayne dat hij superblij is om de situatie eindelijk recht te trekken.
 2. Jacques Vermeire reageert op kritiek op 'De Vermeires’
  Play
  Showbits
  24

  Jacques Vermeire is duidelijk na kritiek op 'De Vermeires’: "Meer fans dan mensen die tegen ons zijn"

  “Nu al pijnlijk protest.” Zo kopt TV Familie op de voorpagina over de aankondiging dat Jacques Vermeire en zijn familie een eigen docusoap krijgen op VTM. Wie zit daar op te wachten, luidt de kritiek op sociale media. Bij de aankondiging counterde Jacques al meteen die negatieve commentaar: “Blijkbaar zit hier heel veel volk op te wachten als je de reacties op onze TikTok-filmpjes ziet. En nu doen we gewoon hetzelfde, maar op tv”, vertelt Jacques.