Familie Meiland Chateau Meiland seizoen 2019 Erica
Volledig scherm
Familie Meiland Chateau Meiland seizoen 2019 Erica © Wessel de Groot

Erica Meiland en haar vriend Sander zijn opnieuw uit elkaar

ShowbizzErica Meiland en privédetective Sander van Betten zijn niet langer een koppel. Het nieuws van hun breuk kwam normaal gezien aan bod in de slotaflevering van ‘Chateau Meiland’, die maandagavond te zien is in Nederland, maar ondertussen raakte al bekend dat Erica en Sander uit elkaar zijn. 

6 reacties

 • Frank Hageman

  2 maanden geleden
  Blijf maar lekker bij uw Martin
 • Juliette Francois

  2 maanden geleden
  Erica en Martien horen gewoon bij elkaar. Zij is meer man dan hem en hij is meer vrouw dan zij. Maar ze zijn wel echt een "setje". Liefde overwint duidelijk alles, seks is bij hen ondergeschikt, en dat zal alleen maar beteren door ouder te worden. Ik zie ze wel graag bezig hoor!
 • Alain Bossie

  2 maanden geleden
  Top om naar te kijken,hilarisch!
 • DANIEL DEGRYSE

  2 maanden geleden
  Wie zijn de Meilands?Rijke familie? Adel bloed? Moet toch iets zijn om in de media te komen. Tijdens het zappen ,blijven kijken naar deze soap. Hilarisch om deze slanke gay man bezig te zien . Toffe man , goede smaak in alles ja dat hebben die wel en zeer lief en zacht. Maar die droge humor is fantastisch.
 • Emma Andersen

  2 maanden geleden
  Hoe gebakken lucht geld opbrengt.
 1. Maxime ‘Quinten’ De Winne gaat na tien jaar trouwen met zijn vriendin: “Laurence is de eerste bij wie ik perfect mezelf kan zijn”
  PREMIUM
  Showbizz
  1

  Maxime ‘Quinten’ De Winne gaat na tien jaar trouwen met zijn vriendin: “Laurence is de eerste bij wie ik perfect mezelf kan zijn”

  “Als ik nu terugkijk naar ‘Thuis’: ik was afschuwelijk slecht. Bepaald geen natuurtalent.” Vandaag speelt Maxime De Winne (43) Quinten in ‘Familie’ en vindt hij zichzelf in alle bescheidenheid een bekwamer acteur. En ook privé heeft hij zijn bedding gevonden: hij gaat trouwen met Laurence, de moeder van zijn dochters Jeanne (7) en Lucille (4). “Vroeger bekeek ik een huwelijk meer als een verplicht nummer, gestuurd door ouders en schoonouders. Maar nu... Naast het feit dat Laurence het graag wil, ben ik er ook van overtuigd dat wij als koppel een blijver zijn”, vertelt de acteur aan Dag Allemaal.
 1. Laatste ‘Ketnet Musical’ met Gloria Monserez in hoofdrol: “Of de danspasjes gaan lukken is nog een vraagteken”
  Showbizz
  1

  Laatste ‘Ketnet Musical’ met Gloria Monserez in hoofdrol: “Of de danspasjes gaan lukken is nog een vraagteken”

  Ketnetters hoorden het nieuws zondagochtend al in ‘Kingsize Live’. Voor het zevende en laatste jaar slaan Ketnet en Studio 100 de handen ineen om een gloednieuwe ‘Ketnet Musical’ op touw te zetten. ‘Ketnet Musical: De finale’ verschijnt vanaf het voorjaar van 2022 in de zalen. Het wordt een grappige muzikale afsluiter met een hoop jonge talenten én Ketnet-wrapper Gloria Monserez (19) in één van de volwassen hoofdrollen.