Erica Meiland.
Volledig scherm
Erica Meiland. © Brunopress

Erica Meiland blikt terug op de hetze rond haar uitspraken over moslims: “Blij met discussie”

ShowbizzErica Meiland (58) zei zondag in het Nederlandse radioprogramma ‘De Perstribune’ dat ze niks aan haar biografie zou veranderen. De afgelopen tijd ontstond er ophef rondom enkele uitspraken over moslims die ze in het boek doet. Erica vergelijkt vrouwen in boerka bijvoorbeeld met pinguïns en ze noemt hoofddoeken “niet normaal”. Die uitspraken leverden de realityster veel kritiek op. 

13 reacties

 • Michel De Muynck

  1 jaar geleden
  Milka is flauwe melkchocolade zonder smaak, er zijn andere goede gezichtskremmekes dan Nivea, Hello Fresh is veel te Hollands en hebben we al opgezegd na enkele weken, wie stuurt nog Hallmark-kaarten eigenlijk? Goodbye aan de vernoemde merken, we gaan jullie niet missen.
 • Felix Petri

  1 jaar geleden
  Groot gelijk. Vandaag de dag zou alles politiek correct moeten zijn omdat enkelen dit willen en ook nog gelijk krijgen omdat wetjes die eigenlijk moeten beschermen gewoon misbruikt worden. Sinds de mens op deze bol rond loopt zijn er twee geslachten, dit als voorbeeld, heden ten dagen zou je het niet meer over vrouwtjes en mannetjes mogen hebben maar over ,,genders,,? Bij mijn weten zijn deze titels er gekomen omdat de lichaamsbouw nu eenmaal verschillend zijn los van het gevoel.
 • Luc Ver Eecke

  1 jaar geleden
  Groot gelijk , bonk erop . Tot spijt van wie het benijd . Hé media .
 • Joel Vandermeeren

  1 jaar geleden
  En de mensen boycotten die fabrikanten dan maar. Firma's en de media zijn tegenwoorfig wereldvreemd is niet te filmen. De slinger is blijkbaar volledig doorgeslagen. In wat voor een rotwereld leven we tegenwoorfig.
 • Pieter martens

  1 jaar geleden
  Mijn steun heb je.