VRT
Volledig scherm
PREMIUM
© VRT

Eric Goens start zevende seizoen 'Het Huis' met Eddy Planckaert: “Mijn gasten weten dat het soms diep kan snijden”

TV‘Het huis’ opent alweer zijn deuren voor ‘BB’s’, wat volgens gastheer Eric Goens (52) staat voor ‘Boeiende Bekende Vlamingen’. Ex-wielrenner en pater familias Eddy Planckaert bijt de spits af. “Ik vind Eddy echt sterk. Voor ik eraan begon, zat ik ook met de twijfel of alles al niet verteld was. Neen dus”, zegt Goens, die ons een heel andere kant van de kasteelheer laat zien. “Ik hou me niet vast aan het allang afgekloven been, maar kom met nieuwe insteken.” En de formule gaat verder, want VRT gaf Eric zopas groen licht voor nog drie nieuwe seizoenen. 

 1. RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterlachen, wel om van te glimlachen”
  TV

  RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterla­chen, wel om van te glimlachen”

  Het ene moment zit u in de middelbare school en ligt de wereld voor u open, het andere bent u de veertig voorbij en hebt u de ene onvervulde droom na de andere tegenslag opgestapeld. Comédienne Bridget Everett kan erover meespreken. In ‘Somebody Somewhere’, te bekijken op Streamz, speelt ze de hoofdrol in een verhaal gebaseerd op haar eigen zoektocht naar vriendschap en vreugde in haar geboortestaat Kansas, waar wervelwinden thuis zijn. Of dit pretentieloze tussendoortje u ook van uw sokken kan blazen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 1. Werkt Jeroen Rietbergen aan ‘seksverslaving’ in deze Amerikaanse ranch? KLM doet onderzoek na uitlekken van vluchtgegevens
  Play
  Showbizz

  Werkt Jeroen Rietbergen aan ‘seksver­sla­ving’ in Amerika? KLM doet onderzoek na uitlekken vluchtgege­vens

  Luchtvaartmaatschappij KLM gaat intern onderzoeken hoe vluchtgegevens van de in opspraak geraakte Jeroen Rietbergen (50) hebben kunnen uitlekken naar roddelkanalen op sociale media. Dat meldt het bedrijf op Twitter. Volgens die zogenaamde juice channels zou Rietbergen verblijven bij The Ranch in Tennessee, een gespecialiseerde kliniek waar men onder meer behandeld kan worden voor een seksverslaving.