Volledig scherm
© Danny Moloshok/Invision/AP

Erfgenamen Michael Jackson dienen klacht in tegen omstreden docu

ShowbizzDe rechthebbenden van Michael Jackson hebben donderdag een proces aangespannen tegen de televisiezender HBO, die binnenkort een documentaire uitzendt waarin de overleden zanger beschuldigd wordt van seksueel misbruik van twee jongens. Er wordt tot 100 miljoen dollar schadevergoeding geëist.

 1. James Cooke spreekt Bockie aan als Boris en de complete offday van Catherine: de hoogtepunten van aflevering 27 van ‘De Slimste Mens’
  Play
  tv

  James Cooke spreekt Bockie aan als Boris en de complete offday van Catherine: de hoogtepun­ten van aflevering 27 van ‘De Slimste Mens’

  De deelnemers aan ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ kunnen niet elke dag records breken. Er was dus enige decompressie na de grote stunt van de tot dan compleet onbekende ‘Bockie de Repper’. Bockie genoot nog te veel na, Catherine Van Eylen kreeg - toeval of niet - wel veel moeilijke vragen en kende een offday. Nieuwkomer en hoofdredacteur Liesbeth Van Impe maakte haar status waar: ze won. Het was echter het juryduo Cooke-Degand dat met de aandacht aan de haal ging. En terecht. Goeie match.
 2. Huishoudster Michael Jackson onthult na jaren wat zich binnenskamers afspeelde: "Hij was een roofdier"
  Showbizz

  Huishoud­ster Michael Jackson onthult na jaren wat zich binnenska­mers afspeelde: "Hij was een roofdier"

  Adrian McManus (56) werkte jaren geleden als dienstmeisje op het landgoed van Michael Jackson. Ze kan sommige dingen niet vergeten die ze daar heeft gezien, zegt ze in de Australische tv-show ‘60 Minutes’. “Hij gedroeg zich als een roofdier”, aldus de huishoudster. Tijdens haar werkuren zag McManus de King of Pop de jongens die hij had uitgenodigd innig vertroetelen en kussen.
 1. Lize Feryn duikt onder in sm-kelder bij 'Club Flo'
  Play

  Lize Feryn duikt onder in sm-kelder bij 'Club Flo'

 2. André Hazes Junior wil deze Hedwig wel heel graag in zijn 'The Voice Senior'-team
  Play

  André Hazes Junior wil deze Hedwig wel heel graag in zijn 'The Voice Senior'-team