Erdal Aylar
Volledig scherm
PREMIUM
Erdal Aylar © Joel Hoylaerts / Photonews

Erdal Aylar, beerruimer uit ‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’: “Eens het aan u plakt, zijt ge verslaafd”

TVIn ‘De vuilste jobs van Vlaanderen’ liet VTM2 de kijker gisteren kennismaken met de broers Ercan en Erdal Aylar, zaakvoerders van Lierse Ruimingswerken. Hun officieuze slogan: “Uw kak is ons vak.” Die job doen ze niet alleen uit vrije wil, ze doen hem nog graag ook. “Met stront kunt ge goed uwen boterham verdienen”, verduidelijkt Erdal (42). Een gesprek over de noodzaak aan reservekleren,  nachtwerk, wat je zeker niét mag doorspoelen en de gevaren van de job. “In België sterven elk jaar nog een stuk of tien mensen in een put.” 

 1. Jaloezie begint de kop op te steken in ‘B&B zoekt lief’
  Play
  TV

  Jaloezie begint de kop op te steken in ‘B&B zoekt lief’

  In ‘B&B zoekt lief’ geniet Arno van een romantische date te paard met Aylin. Helaas betekent dat wel dat Desirée intussen alleen hun terugkomst moet afwachten. Hoewel ze aangeeft dat ze zich best geamuseerd heeft in het zonnetje, is hun begroeting vooral ongemakkelijk. En ook Aylin kijkt niet uit naar het moment waarop Desirée Arno helemaal voor zichzelf krijgt. “Ik zou wel een beetje jaloers zijn’, klinkt het.
 2. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?