Harry en Meghan
Volledig scherm
PREMIUM
Harry en Meghan © ANP

Er beweegt wat bij de Britse royals: is Lilibet een oprechte olijftak of een uitgekiend plan van Harry en Meghan?

RoyaltySommigen vinden het prachtig, anderen vinden het schandalig en ongepast. Kortom, er vloeide de laatste dagen veel inkt over de naam van de jongste Britse royal, Lilibet Diana. Is het een oprechte olijftak of eerder een slim uitgekiend plannetje van Harry (36) en Meghan (39) in de hoop hun prestigieuze titels veilig te stellen? Hoe het ook zij, hun tactiek lijkt verrassend genoeg te wérken.

11 reacties

 • Marc Auwerkerken

  1 week geleden
  Het is hoog tijd dat de Britse koninklijke familie normaal begint te doen!
 • Noella Baeten

  2 weken geleden
  Die doet er alles aan om te teren op hun titels. Neem ze hun titels af en ze zijn nobody. Maar dan hebben ze geen inkomen meer ook hé. Ze kan dan weer gaan acteren. Daar is ze "goed" in. Voor alle artikels die gepubliceerd worden die niet naar hun goesting is procederen ze. En alles gaat zogezegd naar een goed doel. Ik denk hun doel (lees hun geldbeugel)
 • Jean Gallet

  2 weken geleden
  De Queen moet Harry al zijn titels afnemen en verbod tot het betreden van het koninkrijk wegens verraad ten overstaan van de Koninklijke familie. Zijn kinderen zijn volgens de wet ook geen prinsen en princessen. Meghan is de aanstookster van alle miserie. Een echte golddigger. Als ze gewone burgers zullen zijn en niet meer in de schijnwerpers van de media vertoeven zal haar liefde snel voorbij zijn.
 • Linda Wellekens

  2 weken geleden
  Ik vind niet dat die mensen iets goed te maken hebben.
 • Ellen Van Den Bergh

  2 weken geleden
  Achter die keuze wordt weer veel te veel gezocht.