Harry en Meghan
Volledig scherm
PREMIUM
Harry en Meghan © ANP

Er beweegt wat bij de Britse royals: is Lilibet een oprechte olijftak of een uitgekiend plan van Harry en Meghan?

RoyaltySommigen vinden het prachtig, anderen vinden het schandalig en ongepast. Kortom, er vloeide de laatste dagen veel inkt over de naam van de jongste Britse royal, Lilibet Diana. Is het een oprechte olijftak of eerder een slim uitgekiend plannetje van Harry (36) en Meghan (39) in de hoop hun prestigieuze titels veilig te stellen? Hoe het ook zij, hun tactiek lijkt verrassend genoeg te wérken.

11 reacties

 • Marc Auwerkerken

  1 jaar geleden
  Het is hoog tijd dat de Britse koninklijke familie normaal begint te doen!
 • Noella Baeten

  1 jaar geleden
  Die doet er alles aan om te teren op hun titels. Neem ze hun titels af en ze zijn nobody. Maar dan hebben ze geen inkomen meer ook hé. Ze kan dan weer gaan acteren. Daar is ze "goed" in. Voor alle artikels die gepubliceerd worden die niet naar hun goesting is procederen ze. En alles gaat zogezegd naar een goed doel. Ik denk hun doel (lees hun geldbeugel)
 • Jean Gallet

  1 jaar geleden
  De Queen moet Harry al zijn titels afnemen en verbod tot het betreden van het koninkrijk wegens verraad ten overstaan van de Koninklijke familie. Zijn kinderen zijn volgens de wet ook geen prinsen en princessen. Meghan is de aanstookster van alle miserie. Een echte golddigger. Als ze gewone burgers zullen zijn en niet meer in de schijnwerpers van de media vertoeven zal haar liefde snel voorbij zijn.
 • Linda Wellekens

  1 jaar geleden
  Ik vind niet dat die mensen iets goed te maken hebben.
 • Ellen Van Den Bergh

  1 jaar geleden
  Achter die keuze wordt weer veel te veel gezocht.
 1. Buckingham Palace stelt veto: deze beelden van begrafenis Queen mogen nooit meer uitgezonden worden
  Play
  Royalty
  86

  Buckingham Palace stelt veto: deze beelden van begrafenis Queen mogen nooit meer uitgezon­den worden

  Buckingham Palace heeft de Britse media aangemaand om bepaalde beelden die tijdens de begrafenis van Queen Elizabeth werden gemaakt te verwijderen en nooit meer uit de zenden. Het gaat concreet om zes fragmenten, die onder meer “het zichtbare verdriet van de koninklijke familie tonen”. Er is ook een opvallend verbod op een fragment met prins George, de 9-jarige zoon van prins William en prinses Catherine.
 1. RECENSIE. ‘Dahmer’: “Na twintig minuten wilden we vooral iets vrolijkers opzetten”
  PREMIUM
  TV
  3

  RECENSIE. ‘Dahmer’: “Na twintig minuten wilden we vooral iets vrolijkers opzetten”

  Als ‘American Horror Story’-koning Ryan Murphy z’n creatieve duivels loslaat op ‘Milwaukee Cannibal’ Jeffrey Dahmer, dan zetten wij onze out of office op. En u best ook. Want met tien afleveringen van iets minder dan een uur belooft deze sinistere vertelling van de man die 17 lustmoorden op z’n geweten heeft -en er niet vies van was delen van z’n slachtoffers op te peuzelen of bij te houden op sterk water- binnen als een misselijkmakende mokerslag. Maar of deze Netflix-reeks enkel uw duistere dorst voor true crime wil lessen, of ook echt iets zegt over de falende volwassenen die een monster lieten gedijen? Dat zoekt Evelien Delgouffe in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.