Enige echte ‘Jack Sparrow’ bezoekt patiëntjes in ziekenhuis in Parijs

De enige echte Jack Sparrow bezocht de kinderen in een ziekenhuis in Parijs.
AFP De enige echte Jack Sparrow bezocht de kinderen in een ziekenhuis in Parijs.
‘Pirates of the Caribbean’-acteur Johnny Depp (55) heeft, verkleed als de wereldberoemde filmpiraat Jack Sparrow, een verrassingsbezoek gebracht aan de kinderafdeling van een ziekenhuis in Parijs. Volgens Franse media sprak de ster uitgebreid met de patiënten en het personeel.

Het is niet de eerste keer dat de acteur een ziekenhuis bezoekt om er jonge patiëntjes een hart onder de riem te steken. Eerder maakte de acteur ook al zijn opwachting in ziekenhuizen in onder meer Canada, het Verenigd Koninkrijk en Australië.

“Een geschenk dat veel vreugde brengt bij iedereen: groot en klein, de patiënten, hun familie, verzorgers, artsen en onderzoekers. Ongelofelijk veel dank aan Johnny Depp voor zijn tijd, zijn steun en zijn energie”, schrijft het ziekenhuis in een tweet.

Er zijn intussen plannen voor een zesde film in de populaire ‘Pirates of the Caribbean’-reeks. Of de razend populaire 
Johnny Depp daarin zal terugkeren, is nog niet duidelijk. De acteur speelde in de eerste vijf films de excentrieke kapitein Jack Sparrow, maar raakte de afgelopen twee jaar in opspraak na beschuldigingen van huiselijk geweld door ex-vrouw Amber Heard en verschillende rechtszaken met zijn voormalig management.

AFP
AFP
AFP2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Ilse De Smet

    Een man naar mijn hart !!!

  • Dorien Thys

    Geweldig dat hij dit doet!