Emotionele Céline Dion in tranen op Instagram: “Ik lijd aan een zeldzame neurologische aandoening”

CelebritiesSlecht nieuws voor de fans van Céline Dion (54). De zangeres maakt in een emotionele video op Instagram bekend dat ze haar Europese tournee in februari niet opnieuw zal kunnen oppikken wegens ernstige gezondheidproblemen. Ze kan haar tranen maar moeilijk bedwingen, wanneer ze het slechte nieuws brengt. “Ik heb een aandoening die één op een miljoen mensen treft", aldus Céline.

 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  Play
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 2. KIJK. Roxeanne Hazes maakt sexy cover van K3-nummer ‘Oya Lélé’
  Play

  KIJK. Roxeanne Hazes maakt sexy cover van K3-nummer ‘Oya Lélé’

  Zangeres Roxeanne Hazes (30) - dochter van André Hazes en ouder zus van André Hazes jr. - heeft een nieuwe versie gemaakt van het K3-nummer ‘Oya Lélé’. De cover, die ontstaan is tijdens het muziekprogramma ‘Tulpen uit Antwerpen’, heet ‘Der af' en is een samenwerking tussen Roxeanne, Donnie en KKA. De officiële videoclip van het nummer verschijnt pas op 9 februari. Maar hierboven kan je alvast een fragmentje bekijken en beluisteren.
 3. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.