Emma Heesters
Volledig scherm
Emma Heesters © ANP

Emma Heesters spreekt geruchten over relatieproblemen tegen

ShowbizzDe Nederlandse zangeres Emma Heesters (26) heeft vrijdagavond in RTL Boulevard gereageerd op de geruchten die juicekanalen over haar en haar partner Wesley Hoedt (28) verspreiden. Volgens meerdere juicekanalen zou Hoedt de zangeres hebben bedrogen en zouden de twee relatieproblemen hebben.

1 reactie

 • Fanny Konings

  2 dagen geleden
  Mocht ieder partner en ander hiermee niet bezig zijn dan waren de relaties veel leuker en hechter, wie weet hebben ze een andere unieke band of afspraak
 1. Michael Bublé houdt het niet droog wanneer zijn zoontje piano voor hem speelt
  Play
  Celebrities

  Michael Bublé houdt het niet droog wanneer zijn zoontje piano voor hem speelt

  Tijdens de tour van Michael Bublé zorgde zijn zoon Noah (8) voor een verrassing voor wanneer zijn papa weer thuis was. Hij leerde de zanger zijn nummer ‘I’ll Never Not Love You op de piano spelen. Op Instagram postte Michael Bublé een video waarin het nummer zingt met Noah die hem begeleid. Bublé heeft het duidelijk moeilijk om het droog te houden. ‘Meer talent in zijn vingers dan ik in mijn hele lichaam’, schreef Bublé bij het Instagrambericht. Noah is het zoontje dat te maken heeft gehad met leverkanker, maar ondertussen genezen is en in goede gezondheid verkeerd.
 2. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  2

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.